پرسش و پاسخ  /  اخلاق و تربیت اسلامی  /  ارزش ها  /  دعا  /  نقش دعا

دعا برای باطل كردن سحر

سوال

اگر كسی زبان بند شده باشد آیا دعایی برا ی باطل كردنش وجود دارد؟ 2-اگردختری خوا ستگارهایی داشته با شد ولی این خواستگارها نتوانند بیان كنند آنهم بمدت 10 سا ل ودختر هم یك دختر مذهبی باشد ایا بخت این دختر جادو شده است؟

جواب

الف ) سحر و طلسم

ارتباط و استفاده علمی و عملی از ارواح، اجنه و شیاطین در اصطلاح لغوی و فقهی، سحر نام[1]دارد. طبق دلایل قرآنی، روایی و فقهی، ساحری، به صلاح زندگی دنیوی و اخروی انسان نیست. اگرچه در تعریف و تعیین موارد سحر در كتب لغوی و فقهی تعاریف زیادی بیان شده است، اما در این كه ارتباط با ارواح، اجنه و شیاطین، سحر نامیده می شود، از مسلّمات شمرده شده است.[2] قرآن كریم؛ ساحری را كفر، بی ایمانی، بی تقوایی، معامله ای بد با خود، بی بهرگی از آخرت،[3]  افزایش گناه و خواری دانسته است.[4]

به هر حال در یك جمع بندی می توان گفت: سحر عملی خارق العاده است كه آثاری از خود در وجود انسان ها به جا می گذارد. سحر گاهی یك نوع چشم بندی و تردستی است، و گاه تنها جنبه روانی و خیالی و تلقینی دارد، و زمانی با استفاده از خواص ناشناختۀ فیزیكی و شیمیایی بعضی از اجسام و عناصر، و گاه نیز از طریق كمك گرفتن از شیاطین انجام می گیرد.

طلسم عبارت است از نقوش سحری یا تنجیمی و یا چیزی منقّش به این نقوش، كه برای دفع آفتها یا چشم زخم و یا حوادث دیگر تهیه می كنند. اصحاب طلسم برای برخی اعداد، خواص و تأثیر قائلند و می پندارند كه می توان میان مردمان از طریق نوشتن اعداد مخصوص مهر و كین پدید آورد، اعدادی چون اعداد متحابه، مربع وفقی. این عقیده، نتیجه اعتقاد به تأثیر قوای آسمانی (قوای فعّاله) در قوای زمینی (قوای منفعله) است. معتقدان به این عقیده، گمان می كرده اند كه هر كس بتواند میان این دو نیرو ارتباط برقرار كند، از آثار ویژه آنها بهره مند می شود و كارهایی شگفت انگیز انجام می دهد.سحر و جادو و طلسم و بستن بخت از اموری است كه واقعیت دارد البته انجام دادن آن حرام است.

ب ) سحر و طلسم از نظر اسلام

از نظر اسلام در بسیاری از موارد، سحر و طلسم باعث گمراه ساختن مردم و تحریف حقایق و متزلزل ساختن پایه های اعتقادات افراد ساده ذهن می شود. در احادیثی كه از پیشوایان بزرگ اسلام به ما رسیده است سحر به شدت مذمت و از آن نهی شده است، از جمله این كه:  حضرت علی (ع) می فرماید: ” كسی كه سحر بیاموزد، كم یا زیاد، كافر شده است، و رابطه او با خداوند به كلی قطع می شود …”.[5]

روایات دینی؛ ساحری را كفر[6]، كفر به قرآن[7]، شرك[8]، دوری از رحمت الهی[9] و دین اسلام[10]، بی نیازی از بندگی الهی[11] و مایۀ ورود به جهنم[12]و ساحر را ملعون [13]دانسته اند.

پس از نظر اسلام، انجام، تعلیم، تعلم و تكسب به سحر، ممنوع و حرام [14]و از گناهان كبیره است و در بعضی از روایات، تعلیم و تعلم سحر را موجب كفر شمرده اند، البته ساحران، افراد منحرف و دنیاپرستی هستند كه اساس كارشان بر تحریف حقایق است.فقها هم به دلیل آیات و روایات و ضررهای جسمانی و روانی و دینی و اجتماعی كه ساحری دارد، آن را حرام دانسته اند.[15]

 ج ) موارد جواز تعلیم سحر

فقهای اسلام به اتفاق می فرمایند یاد گرفتن و انجام اعمال سحر و جادوگری حرام است، اما چنانچه ابطال سحر در یادگیری آن منحصر گردد تعلم آن اشكالی ندارد، بلكه گاهی به عنوان واجب كفایی می بایست عده ای سحر را بیاموزند تا اگر مدعی دروغ گویی خواست از این طریق مردم را اغفال یا گمراه كند سحر و جادوی او را ابطال نمایند، و دروغ مدعی را فاش سازند.

دلیل این استثناء حدیثی است كه از امام صادق (ع)نقل شده، در این حدیث می خوانیم: “یكی از ساحران و جادوگران كه در برابر انجام عمل سحر مزد می گرفت، خدمت امام صادق (ع) رسید و عرض كرد: حرفه من سحر بوده است و در برابر آن مزد می گرفتم، خرج زندگی من نیز از همین راه تأمین می شد، و با همان در آمد، حج خانۀ خدا را انجام داده ام، ولی اكنون آن را ترك و توبه كرده ام، آیا برای من راه نجاتی هست؟ امام صادق(ع) در پاسخ فرمود: “عقدۀ سحر را بگشا، ولی گره جادوگری مزن”. از این حدیث استفاده می شود كه برای گشودن گره سحر، آموختن و عمل آن بی اشكال است.[16]همچنین در موارد دیگری اسلام یادگیری سحر را جایز دانسته است مواردی است كه از برای برطرف كردن مشكل وگره گشایی از زندگی كسانی است كه مورد سحر وجادو قرار گرفته اند می باشد.

راهكارهایی برای ابطال سحر و طلسم

۱ - پناه بردن به خداوند (گفتن اعوذ بالله من الشیطان الرجیم) و زیاد خواندن سوره های فلق و ناس؛

۲- خواندن آیه ۵۱ و ۵۲ سوره قلم (یعنی از: «و إن یكادالّذین. . . تا آخر سوره») و هم چنین خواندن «آیة الكرسی».

۳- حاج شیخ عباس قمی در كتاب مفاتیح الجنان از امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل نموده است كه جهت باطل كردن سحر این جملات را بنویسید و همراه خود داشته باشید: «بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ»

۴- همچنین از حضرت روایت شده است: جهت محفوظ ماندن از سحر و جادو، شب ها پس از نماز و روز ها پیش از نماز هفت مرتبه بخوانید: «بِسمِ الله وَ بِالله سَنشُدُّ عَضُدَكَ بِأخیك وَ نَجعَلَ لَكُما سُلطاناً فَلا یَصِلونَ إلَیكُما بِآیاتِنا أنتُما وَ مَن اتَّبَعَكُما الغالِبون».

محمد بن مسلم از امام صادق علیه السلام نقل كرده: جهت بطلان سحر، این دعا را بنویسید و همراه خود نگه دارید: «قالَ موسی ما جِئتُم بِهِ السِّحر إنَّ الله سَیُبطِلُه إنّ الله لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدین و یَحِقّ الله الحَقّ بِكلِماتِه و لَو كَرِهَ المُجرِمون اَأنتم أشَدُّ خَلقاً أمِ السماءَ بنا ها رَفعَ سَمكَها فَسوّاها» تا آخر آیات سوره نازعات. در ادامه: «فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ و أُلقی السَّحرةُ ساجدین، قالوا آمَنّا بِربِّ العالَمین رَبِّ موسی وَ هارون»

۵- خواندن این آیه نیز جهت خنثی كردن اثر سحر وارد شده است:«إنَّ ربّكم اللهُ الَذی خَلقَ السَموات وَ الأرض فی سِتةِ أیّام ثُمَّ استوی عَلی العَرش یُغشِی اللیل النَهار یَطْلبه حثیثاً و الشَّمْس وَ القَمر و النُجوم مُسخّرات بِأمره ألاَ لَه الخَلق و الأمر تَباركَ اللهُ رَبّ العالَمین». «ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعاً وَ خُفْیَةً إِنَّهُ لا یُحِبُّ الْمُعْتَدِینَ وَ لا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلاحِها وَ ادْعُوهُ خَوْفاً وَ طَمَعاً إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِیبٌ مِنَ الْمُحْسِنِین».

۶- در صحیفه الرضا از امام رضا علیه السلام نقل شده است: به جهت دفع ضرر سحر و بطلان آن دستت را مقابل صورت قرار بده و بخوان: «بِسمِ الله الْعَظیم رَبّ الْعرشِ الْعظیم إلاّ ذَهبت و انْقرضت».

۷- علامه كفعمی دعایی به عنوان حدیث قدسی نقل كرده است كه خداوند به حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود: كسی كه دوست دارد از سحر در امان باشد، بگوید:«اللَّهُمَّ رَبَّ مُوسَی وَ خَاصَّهُ بِكَلَامِهِ وَ هَازِمَ مَنْ كَادَهُ بِسِحْرِهِ بِعَصَاهُ وَ مُعِیدَهَا بَعْدَ الْعَوْدِ ثُعْبَاناً وَ مُلَقِّفَهَا إِفْكَ أَهْلِ الْإِفْكِ وَ مُفْسِدَ عَمَلِ السَّاحِرِینَ وَ مُبْطِلَ كَیْدِ أَهْلِ الْفَسَادِ مَنْ كَادَنِی بِسِحْرٍ أَوْ بِضُرٍّ عَامِداً أَوْ غَیْرَ عَامِدٍ أَعْلَمُهُ أَوْ لَا أَعْلَمُهُ وَ أَخَافُهُ أَوْ لَا أَخَافُهُ فَاقْطَعْ مِنْ أَسْبَابِ السَّمَاوَاتِ عَمَلَهُ حَتَّی تُرْجِعَهُ عَنِّی غَیْرَ نَافِذٍ وَ لَا ضَارٍّ لِی وَ لَا شَامِتٍ بِی إِنِّی أَدْرَأُ بِعَظَمَتِكَ فِی نُحُورِ الْأَعْدَاءِ فَكُنْ لِی مِنْهُمْ مُدَافِعاً أَحْسَنَ مُدَافَعَةٍ وَ أَتَمَّهَا یَا كَرِیم ».

8- سعی كنید از ذكر یونسیه (لا اِلهَ اِلّا اَنتَ سُبحانَكَ اِنّی كُنتُ مِنَ الظالِمین) كه قرآن، آن را مایه نجات حضرت یونس معرفی نموده، غفلت نورزید.

9- این دعا را بنویسید و همراه داشته باشید: «بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ» (این دعا از امیرالمومنین علیه السلام نقل شده است).

10- مرحوم شیخ عباس قمی(رحمه الله) در كتاب «باقیات صالحات » (حاشیه كتاب مفاتیح الجنان ) می گوید:جهت باز كردن بسته شده، آیات زیر بر كاغذ نوشته شود، و بر او آویزان گردد. سپس این جمله افزوده گردد: «كَذلِكَ حَلَلتُ فُلانَ بنَ فُلانٍ عَن بِنتِ فُلانَةَ »؛ « به جای فلان بن فلان اسم كسی كه تصور می كنید برایتان سحر كرده و نام پدرش، و به جای فلانه اسم خودتان را بنویسید». ۱- سوره فتح، آیه ۱و۲۲- سوره نصر۳- سوره روم، آیه ۲۱ «وَ مِنْ ءَایَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُواْ إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَكُم مَّوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فِی ذَلِكَ لاَیَت لِّقَوْم یتَفَكَّرُونَ»۴- سوره مائده، آیه ۲۳ «ادْخُلُواْ عَلَیْهِمُ الْبَابَ فَإِذَا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غَالِبُونَ»۵- سوره قمر، آیه ۱۱-۱۲ «فَفَتَحْنَآ أَبْوَابَ السَّمَآءِ بِمَآء مُّنْهَمِر * وَ فَجَّرْنَا الاْرْضَ عُیُونًا فَالْتَقَی الْمَآءُ عَلَی أَمْر قَدْ قُدِرَ»۶- سوره طه، آیه ۲۵-۲۸ «قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی * وَ یَسِّرْ لِی أَمْرِی * وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی * یَفْقَهُواْ قَوْلِی » ۷- سوره كهف، آیه ۹۹ «وَ تَرَكْنَا بَعْضَهُمْ یَوْمَئِذ یَمُوجُ فِی بَعْض وَ نُفِخَ فِی الصُّورِ فَجَمَعْنَاهُمْ جَمْعًا»۸- سوره توبه، آیه ۱۲۸-۱۲۹ «لَقَدْ جَآءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْكُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَّحِیمٌ * فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُلْ حَسْبِی اللَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ».

11- صدقه دادن؛

ان شاء الله با تداوم صدقه، تغییر محل زندگی، و تكرار سوره «یس» مشكلات و نفوس بد از اطراف شما دور خواهد شد؛ و در هر صورت به خداوند و حاكمیت اراده الهی همچنان معتقد باشید چه بسا همین فراز و نشیب ها دامی از سوی شیطان باشد كه ایمان شما را متزلزل كند؛ لذا با پایداری و استقامت ایمان خود را حفظ كنید تا در نتیجه آن شیطان ناامید شود و در های رحمت الهی به سوی شما باز گردد.

اما اینكه اگر مشكلی در زندگی ما به وجود امد یا امكان ازدواج مهیا نبود این حتما به سحر و جادو بر می گردد، این را نمی توان با قطعیت گفت. بله برخی از مشكلات ممكن است در نتیجه سحر و طلسماتی باشد كه انجام شده است. اما ما نباید همه مشكلات را به اینگونه مسائل پیوند بزنیم ،در هر صورت اگر احتمال چنین چیزی بود می توان از دعاها و اعمالی كه معرفی شد استفاده كرد.

* در پایان گفتنی روش عمومی و تأیید شده از سوی امامان علیهم السلام تداوم صدقه و خواندن سوره یس و آیه «و ان یكاد» و «چهار قل» است.

 پی نوشتها:

[1] ثم الظاهر أن التسخیرات بأقسامها داخله فی السحر علی جمیع تعاریفه، جزائری، سید محمد علی، شرح مكاسب محرمه مزجی، ج ۲، ص ۱۱۲؛ او علی سبیل الاستعانه بالارواح الساذجه، همان، ص ۷۱٫.

[2] جزائری، سید محمد علی، شرح مكاسب محرمه مزجی، ج ۲، ص ۱۱۲٫.

[3] «و اتَّبَعُوا ما تَتْلُوا الشَّیاطینُ عَلی مُلْكِ سُلَیْمانَ وَ ما كفر سلیمان و لكن الشیاطین كفروا …» بقره، ۱۰۳ – ۱۰۲؛ طباطبایی، محمد حسین، تفسیر المیزان، ج ۱، ص ۲۳۴٫.

[4] «و انه كان رجال من الانس یعوذون برجال من الجن فزادهم رهقا»، جن، ۶٫.

[5] حر عاملی، وسائل الشیعه، باب ۲۵، من ابواب ما یكتسب به حدیث ۷٫ ” من تعلم شیئا من السحر قلیلا او كثیرا فقد كفر و كان آخر عهده بربه …”؛ مكارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج ۱، ص ۳۸۰٫.

[6] حر عاملی، وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۰۷٫.

[7] حر عاملی، وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۰9٫.

[8] حر عاملی، وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۰6٫.

[9] حر عاملی، وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۰۷٫.

[10] حر عاملی، وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۰۸٫.

[11] حر عاملی، وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۰۸٫.

[12] مجلسی، محمد باقر، بحار انوار، ج ۵۸، ص ۲۲۳؛ وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۰۷٫.

[13] مجلسی، محمد باقر، بحار انوار، ج ۵۸، ص ۲۲۳؛ وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص 103٫.

[14] نك: امام خمینی، تحریر الوسیله، ج ۱، ص ۴۹۸، م ۱۶٫.

[15] امام خمینی (ره)، گر چه این ارتباطات را سحر را نداشته اند، اما آنها را حرام دانسته اند. « و یلحق بذالك استخدام الملائكه و احضار الجن و تسخیرهم و احضار الارواح و تسخیرها و امثال ذالك …»، تحریر الوسیله، ج ۱٫.

[16] شیخ انصاری، كتاب المكاسب، ج ۱، ص ۲۷۰- ۲۷۴٫.

کلمات کلیدی
قرآن  |  دعا  |  باطل  |  سوره اعراف  |  سحر  |  ساحران  |  تعویذات  |  سوره آخر قرآن  |
لینک کوتاه :
نویسنده : پارسا تاریخ : 1402/07/06

احظارملااکه نمیتوان کرد وبرخی ازنوشته ها مطابق کلام وحی نیست

سلام اگه بخوام کسی روکه دعاکردن باطل کنیم چگونه انجام بدیم

نویسنده : حسین تاریخ : 1401/12/21

سلام،ببخشید اگه یک ذکر رو بیشتر به اسپند خوانده باشم میتونم دوباره به همون اسپند اون ذکرو بخوانم؟

نویسنده : ترابی تاریخ : 1401/10/15

سلام وقت بخیر لطفا موارد را با منابعشان ذکر بفرمائید

نویسنده : مریم علی تاریخ : 1401/10/01

سلام پدرم مریض بود و نمی تواند روزه بگیرد اما فدیه نداد و فوت کرد حالا وظایف ما چیست ؟ آیا فدیه دادن کافی است یا قضا کردن.

نویسنده : محمدی تاریخ : 1401/07/18

سلام، من بابام چند روزی هست که غروب ها احساس پریشانی و ترس دارد و اخلاق و رفتارش کاملا تغییر کرده پرسیدیم میگن جن زده شده حالا اگر میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1401/07/03

سلام ،خوانواده پدریم از جایی که یادمه همیشه طلسممان میکردند چندروز پیش هم مراسم داشتن رفتیم شام بعد اون پدرم بی اعصاب شده همش دعوا میکنه باهامون بد رفتار میکنه بازم طلسم شدیم ولی دعاهایی که از اینورواونور میگیریم فایده نمیکنه چیکار کنیم بخدا جونمون به لبمون رسیده،دیروز خواب بودم توی خواب دیدم که بهم الهام میشه که از قران ایاتی که درمورد ذولقرنین هستش روتوی اب بخونم توخواب اینطوری فکرمیکردم که بااین ایات طلسم باطل میشه من هم اینکاررو کردم نمیدونمبه نظرتون جواب میده

نویسنده : نفیسه تاریخ : 1401/06/25

سلام میبخشد دخترجوان استم نامزاددارم ولی همیشه مریض استم داکترهم که میروم فقط دوای اچ پیلرومیته وبس بازم خوب نمیشم ایتو دل سیاه میشم هیچی خوشم نمیاید یکی بود که مشکیلات خانوادیگی داشتیم اونفر قسم خورده بودکه جادومیکنم شماره من احساس میکنم جادوشدم حالا چه کار کنم لطفآ رهنمایی بکنید تشکر

سلام احساس میکنم جادو شدم بختم بسته هست برا باطل کردنش چیکار کنم ?

سلام من ۲۲سالمه ازدواجناموفق داشتم الانم که شوهر کردم شوهرم زن داره خیلی دوست هم داشتیم ۴ماه هست عقد کردیم میگن زنش دعا براش گرفته خواهش میکنم کمکم کنید

سلام پشرمو جادو کردن برا باطل کردن باید چیکار کنم کمکم کنید ممنونم

سلام چطور میشه مطمئن شد که سحر یاجادو شدم

نویسنده : امیر تاریخ : 1401/05/29

یدالله فوق ایدیهم

نویسنده : حسین ظفری تاریخ : 1401/05/22

سلام من یه پدر بزرگ و مادربزرگ دارم که هر چی دارن رو به نام عموی کوچیکم کردند عموم ۴ میلیارد بدهی بالا آورده ،پیش یه سید رفتیم گفت عموم دروغ میگه بدهی بالا نیاورده و پولشو ی جا سرمایه گذاری کرده ولی طلبکار ها حقشون رو می‌خوان سید گفت زن عموم بوسیله جادو دست و دهن پدربزرگ و مادربزرگم رو بسته و هر چی هم که ما میگیم، میگن دروغه الآنم نمی‌دونیم باید چجوری جادو رو باطل کنیم لطفاً بهم بگید چکار کنم و نوع جادو چی بوده

نویسنده : Sara تاریخ : 1401/05/25

sara:باسلام مادربزرگ من چندوقتی میشه هرچی عروس کوچیکه میگه رو گوش میده عروس کوچیکش بین خواهر وبرادر ها برتری داره هرچقدر میگیم این بین خواهر برادری بین همه آشوب بپا کرده همه رو باهم دعوا انداخته به حرف هیچکس گوش نمیده ما مطمنیم که جادو شده لطفا راه حلی دارین بهم بگین مرسی

نویسنده : پری تاریخ : 1401/05/21

حتما طلسم شدی سعی کن پیش آدم کار بلد باطل کنی

اگه از ته دل به خدا توکل کنی همه چی درست میشود

نویسنده : خانم تاریخ : 1401/05/11

سلام خانمی هستم خوش چهره ومهربون اما همیشه یه گره ای تو کارمه الانم که 29سالمه نه کارگیرم میادنه خواستگارهیچ کسیم خوش دیدنمونداره زندگی بدی دارم بایدچیکارکنم خیلی حالم بده شب وروزم یکنواخت افتادم توخونه افسردگی گرفتم تاچندسال پیش سرحال شاد بودم به خودم می رسیدم ولی الان به زور ازسرجام بلندمی شم هرچی توکل به خدامی کنم انگاری خداباهام قهرکرده جوابمونمی ده هرچی به امامامتوسل شدم که خداکمکم کنه ولی نشده انگارخداباهم قهره جوابمونمی ده خیلی تلاش کردم کارگیرم بیاد انگاری فقط برای من تواین دنیاحتی یه کارساده گیرنمیاد تروخدابگین چیکارکنم حالم بده به مرگ فکرمی کنم حتی یه دوست هم ندارم باهاش حرف بزنم تنهادلخوشیم خدای مهربون بودکه حال دلم باهاش خوب بودحتی یه مدتی نمازمی خوندم بازم مشکلاتم حل نشد چراخداصدامونمی شنوه پدرم خیلی اذیتم می کنه خانوادم دوستم ندارن چیکارکنم فقط خداباهام حرف بزنه خانوادم باهام خوب باشن بخداپدرم اب خوردنم زهرمارم می کنه من حتی جوابشم نمی دم زندگی بدی دارم حتی 100جارفتم برای کار ،کاری برام جورنشده که حداقل سرگرم بشم ارامش داشته باشم تروخدابگین چیکارکنم زندگی بدی دارم

نویسنده : زهره تاریخ : 1401/05/12

سوره یس را تا 40 روز روزی یکبار بخوان برای باز شدن بخت آیه 23 سوره فرقان 42 بار برآب فوت کنید ودر حیاط ریخته شود دم در حیاط هم بریزید.آیه 81 سوره یونس را نوشته وبالای در خانه آویزان کنید

نویسنده : حسن رضایی تاریخ : 1401/05/04

سلام .خسته نباشین .استاد بنده دوازده سیزده سال است که به بدترین شکل ممکن طلسم شدم .به هیچ وجه هیپ کاری نگیتونم انجام بدگ . حتی اگ بخواهم به نصی قیمت ملکی ملینی بفروشک .ویدباکسی کاری انجام بدگ اصلا نمیه .اگربشود مشکل بنده را حل کنید هررقم دستوربدین جبراک میکنم ‌

نویسنده : یک مظلوم تاریخ : 1401/04/19

مادری هستم دارای بالاترین تحصیلات عالیه که در تمام عمر سالم زندگی کرده و آگاهانه آزارم به هیچ کس نرسیده و سعی کرده ام تا در توان داشته ام به جامعه خدمت کرده و گره ای از مشکلات مردم و جامعه بازنموده ام . اما متاسفانه در اثر حسادت و دشمنی، اطرافیان برای من و فرزندانم طلسم و جادو گرفته و حتی اقدام به مسموم کردن نمودند.به طوری که مشکلات فراوانی ازآسیب ها و خسارات و ضررها و شکست هایی برای زندگی ما ایجاد شده که باور کردنی و قابل پیش بینی نبوده و نیست .با راهنمایی فردی متوچه شدم که در اثر جادوی آن افراد است .به یکی دو نفر برای بطلان سحر مراجعه کردم بی نتیجه بود.1- چگونه سحر و جادو را باطل کنیم و چه کار کنیم که دیگر نتوانند سحر و طلسم را تکرار کنند؟؟ مگر معتقد نیستیم که یدالله فوق ایدیهم است پس چگونه این افراد بالاتر از اراده خدا و با کمک از شیطان می توانند اسیب برسانند یا خواست خداوندست ؟ چرا همان جادوگران بهترین زندگی را با کمک سحر و جادو برای خود ایجاد می کنند این هم خواست خداست ؟ مجازات ظالم در آن جهان چه فایده ای برای من مظلوم دارد وقتی ان همه آسیب غیر قابل جبران است؟

دعا رزق و روزی کن و پناه به خدا و ائمه ببر و سعی کن باطل سحر همیشه همراهتون باشه

نویسنده : بهناز تاریخ : 1401/04/15

سلام.من ۳۶ سالمه.شاغل و تحصیلکرده هستم. هر خواستگاری میاد به سرانجام نمی‌رسه و یک مورد هم که داشت پیش می‌رفت خیلی الکی بهم خورد. چند مورد گفتن که طلسم و سحر دارم و باطل سحر باید بگیرم.من واقعا میترسم پیش این آدما برم .حس میکنم دست بردن در کار خداست.تو را بخدا راهنماییم کنید .متشکرم.

نویسنده : عباس تاریخ : 1401/06/01

سلام . خواهر عزیز قطعا میدانید که رزق و روزی بندگان به دست خداوند منان است . در امر ازدواج هم این مورد بر بنده خدا شامل میشود . امیدوار به لطف و احسان خداوند باش که همسر نیز مانند رزق و روزی هر موقع در مشئیت خداوند قرار بگیرد بر شما خواهد رسید . عجله نکنید صلاح بنده را خالق بهتر میداند شاکر لطف او باشید تا به سعادت واقعی برسید انشاء الله .

س. دعاهای باطل السحر آیات قرآن ودرکتب معتبر هست استفاده کنید.

سلام چندوقتی هست مغازم مشتری ندارم خیلی بعد شد وسیله زیرپاموفروختم دست به هرکاری میزنم نمیشه

نویسنده : اولیا تاریخ : 1401/03/25

من سحروجادوشده ام چگونه ازاین بندوزندان ازادشوم

نویسنده : من تاریخ : 1401/03/31

من الان دوهفتس سردرد شدید دارم ابریزش بینی شدید دارم بدن دردم نمیتونم تکون بخورم رفتم دکترولی خوب نشدم تا سرکتاب باز کردم فهمیدم جادوم کردن بخدا خیلی حالم بده

نویسنده : تلخ تاریخ : 1401/03/14

سلام از کجا مطمئن بشم صد در صد طلسم شدم

سلام شوهرم من مزنه به خاطره برادرش جادو کردن

من کمک میخواهم برای باطل کردن طلسم

نویسنده : یوسف تاریخ : 1401/01/10

برادرسلام من چندسالیه حس میکنم منوجادوسحرم کردن نه کارم پیش میره نه پیشرفتی میکنم خلاصه بگم انگارزمان برام موندهومن دارم درجامیزنم پیش چندنفربرای باطلش کردن رفتم نگفته هرکدوم تاکتابی بازمیکردن میگفتن ۴بارطلسم شدم که برات باطل میکنیم یه کارای میکنن انگاریک هفته ۲هفته اثرمیکنه بعداماحس میکنم دوباره بی اثرمیشه من چه بایدبکنم کمک نیازدارم خسته شدم زندگیم داره نابودمیشه

سحرجادو هر کسی نمی تواند باطل کنه فقط کسی میتواند استاد باشه و جن پری داشته باشه باید طلسم بکشد هرجا باشه

نویسنده : حسن تاریخ : 1400/10/23

سلام من سحر شده ام از طرف چند نفر الان در بی اعصاب بی برکت و در گذشته زندگی میکنم و شروع به گریه میکنم و درد سر های زیادی برام افتاده و گناه میکنم روش باطل کردن سحر میخاسم

نویسنده : A تاریخ : 1400/10/11

عزیز فقط به خدا توکل کن نماز سر وقت خصوصا صبح ذکر لاحول و لاقوة الا بالله العلی العظیم بعداز نماز صبح۱۰۰ بار تهیه حرز امام جواد علیه السلام روی پوست آهو از جای مطمئن دود کردن اسپند و اندازه یک نخود کندر دود کردنی باهم ۳روز پشت سر هم از یک شنبه یا ۵شنبه شروع کنید و صدقه در شب به افراد متعدد و التماس دعا کردن وبعد از این ایمانتان قوی تر شود ان شاالله حل میشود برای من هم دعا کنید یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی

سلام دخترم خیلی براش خوستگار میاد ولی دخترم را انتخاب نمی کن دخترم قافیه بدی نداره

نویسنده : AT تاریخ : 1400/08/30

سلام چهار پنج ماه هست که دختری برای شریک عاطفیم طلسم گرفته و باعث جداییمونم شد و الان داره به خودش جذبش می‌کنه ...من درس میخونم و وضع مالی درستی ندارم و خیلی آشفته هستم تروخدا کمکم کنین بتونم باطل کنم این طلسم لعنتیو خواهش میکنم

باسلام پرسر من سی سه سالش است ازدواج نمیکند کار هم نمیکند

نویسنده : سلام تاریخ : 1400/07/13

سلام من مدت سال می شود گرفتاره سحر وجادو شدم ومتوجه شدم همسرم این با من و می خواهداز من انتقام بگیر ومن یک کارهای حجیب هم از همسرم دیدم که از جمله وقتی که به حمام و مستراب می رود برای مان مشکلات پش می آید آیابه نزه شما او ساحر است کمک

نویسنده : فاطیما تاریخ : 1401/03/03

خدا به شما کمک کنه خواهر، اگه مشکوک هستید دعاهای بالا که ذکر شد رو بخونین، چهار گوشه هر قسمت از خونه تون هم چهار قل بذارین ان‌شاالله که مشکلتون رفع میشه

نویسنده : باوی تاریخ : 1400/06/08

سلام چندوقته هرچقدر تلاش میکنم برای زندگیم اصلا کارم جور در نمیاد،احساس میکنم کارم رو بستن،چندماهه بیکار شدم و زندگیم رو به نابودیه،به هرکاری دست میزنم نمیشه و اصلا رزق و روزی ندارم،توروخدا کمکم کنید

سلام همسرم من دیه داره و براش ۱۱سال زندانی آمده ۵میلیون کبوتر داره وخانوادش میگن اگه فروخت کمکش میکنیم ولی ازشون دل نمیکنه؟.من دوتا دختر۵و۳ساله دارم بنظرتون طلسم نشده.مادرش دوست نداره از شهر هم بره وبا دعاهم سرو کارداره

نویسنده : محمد تاریخ : 1400/06/04

سرکه وقیلاب باهم مخلوط کن چهارگوش خانه تو حیاط بیرون بریز آیت الکرسی زیاد بخوان

نویسنده : مریم تاریخ : 1400/03/03

سلام من ۲۷سالمه الان پنج ماهه عقد کردم شوهر من بیکار هست هرکاری میخواد بره براش جورنمیشه فکرمیکنم براش سحر وجادوکردن لطفابهم بگید چکارکنم که باطل بشه

سلام نماز شب بخوان و با حالت تضرع وزاری از خداوند بخواه نه از هیچکس دیگه

نویسنده : بنده خدا تاریخ : 1399/12/19

سلام علیکم لطفا معنی اذکار و ادعیه را نیز قرار دهید.

نویسنده : سارا تاریخ : 1399/11/02

سلام نامزد عقدی من ۲۰ روز مونده به عروسی مون با بهانه های بچه گانه گذاست رفته و تا الان برنگشته. و ازش خبری نیست. کسی بهم گفت با دعا رفته. الان فقط می خوام باطل کنم که برگرده خودمم دارم چند تا چله همزمان می خونم. اما نیومد خواهش میکنم کمکم کنید.

نویسنده : ساره تاریخ : 1400/09/17

جواب گرفتم میگم بعداز نماز صبح صوره نصر صدبار تا چهل روز بخوان خواهد امد وبا فاتحه برا پدرم خداازت رازی باشه

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1399/10/26

سلام ببخشید امکان داره کس دیگه ای به جای اون فرد طلسم شده این آیات قرآن رو بخونه با توجه به اینکه در دو استان دور از هم هستند، ممنون میشم جواب بدین.

برای بازشدن بخت چه دعایی بکنم؟

نویسنده : نادر ربیعی نژاد تاریخ : 1399/10/09

همان چیزی که میخواهید را به زبان خودتان از خدا بخواهید. توسل به اهل بیت علیهم السلام گره گشای هر امری و خدای متعال قادر مطلق است. به خدا امید داشته باشید که ذکر و دعا هم قرار است شما را به خدا وصل کند که او مشکل گشایی کند. دارو را طبیب میدهد و گرفتن دارو از غیر طبیب خطرناک است خصوصا اگر بخواهیم از لطف طبیب غافل شویم.

الهی هر کسی دعا به هر کس میکنه که زندگیش خراب بشه وزن وشوهر بهم محبت نداشته باشن زندگی که همش عشق بود به جهنم تبدیلش کردن وفرزند کاری کردن که سر خود باشه خدایا نه در این دنیا ونه در آن دنیا نبخششون چون کاری کردن رزق وروزی ام بستن وخدا از دعا کنهای بی وجدان نگذره که واسه پول هر کاری بخوان میکنن

خدا کند بنیاد سحر واژگون گردد واین آتش خانمان سوز برای همیشه افسرده بماند،من یک ارزو دارم تو سینه که دوباره چشم من نارو نبینه

الهی هیج وقت خیراززندگی نبینندالهی این روزهاواسه ی خودشون پیش بیاد واسه عزیزکردهاشون بدوندبدبده خداازشون نگذره

خدا لعنت کنه اونایی که دعای بد به دیگران می دن. الهی تو دنیا وآخرت به عذاب الهی گرفتار بشن. چه خونه هایی رو خراب کردن و می کنن.

اخه اینم همه دعا میدین خونه ی بقیه افراد خراب بشه دعا بگیرین که زندگی خودتون خوب شه خدایاااااااااااااااااا کی میخواد ظهور کنه امام زمان

سلام به همسر من گفتن جادوش کردن ایا کسی دعانویس خوب سراغ داره

من ازوقتى ازدواج کردم زندگیم پراز مشکله.همسرم کلا عوض شده احساس میکنم طلسم شدیم.آیا احساسم درسته

نویسنده : ح تاریخ : 1399/07/03

این حرفو زده رو زندگیت تاثیر بزاره اینا چرته. برو دعای چهل کلیدو رو اب بخون باهاش غسل کن.هروقت میری بیرون گلاب ناب بزن به صورتت. چله طه بگیر حتما ازدواج می کنی

😔 من ۳۲ سالم هست خواستگار داشتم و دارم یکی ازخواستگارها ک جواب رد دادیم گفت ک دعا گرفتم ک‌ازدواج نکنی اگرم بخوای ازدواج کنی فقط با خودم ...اونجا مولا و دعانویس پاکستانی دارن گفت دعا رو دادم سگ خورده ازون موقع خواستگاردارم اما تا میخوان بیان براشون مشکل پیش میادونمیتونه بیاد من اوایل اصلامهم نبود برام ولی الان وقتی میبینم مشکل پی میاد خیلی ناراحتم خیلی سوره و ایت الکرسی و سرنمازدعامیکم ولی یکم دلهره گرفتم دعاهم ازجای معتبرگرفتم خواستگارمیاد برام اما ب نتیجه نمیرسه 😔😔

سلام چند سالی است که مرتب چیزی مثل روغن یا آب می‌ریزند روی درپارکنیگ منزل ما من تمیز نکنم دوباره فرداش میبینیم ریختند دگه خسته شدم می‌دونم که سحرو جادو است چه کار کنم که به ما ضرر نرساند

دوربین بزار ببین چیه

نویسنده : اسماعیل تاریخ : 1399/06/15

سلام ۵۰روزه خانمم دچار افسردگی شده توخونه نمیتونه بمونه دلشوره داره خیلی گریه میکنه خواب میره درحد مرگ گفتن براش کتاب باز کردن خواهش میکنم کمکم کنید

نویسنده : علی تاریخ : 1399/06/14

زنم قهر کرده رفته به نظرم جادوش کردن میخوام برگرده با بچه هام یچیزی که باعث شه مثل چهل روز پیش دوستم داشته باشه الان فقط طلاق میخواد با مهریش راضیم مهریشم بگیره ولی برگرده من دوستش دارم جادویی که اونو باطل کنه یا منو به اون شیرین کنه

نویسنده : بنده خدا تاریخ : 1399/09/04

ب خدا قسم منم همینطور شدم.اصلا اگر ثانیه ای تنها بمونه فرار میکنه میره خونه ننش میگه طلاق.الان بچم ازم گرفته و ول نمیکنه همش خرف خودشو میزنه

نویسنده : علی تاریخ : 1399/06/10

انشالله هرکس بدزنگی کسی را می خواهد خداوند اورانابود گرداند وزندگی تمام مردم بخصوص زوج های جوان همیشه شاد ورو به رونق باشند امین یارب العالمین

نویسنده : شیدا تاریخ : 1400/08/11

الهی آمین

نویسنده : hamed تاریخ : 1399/06/07

سلام چطوری میتونم یه آدم مطمئن برای ابطال سحر پیدا کنم.خونه خرابم کردن در حدی که ورشکست شدم به گرفتا ی بدی افتادم حدس میزنم کار کیه یا بهتر بگم مطمعن هستم ولی نمیشه ثابت کرد به خانواده که مجبورش کنن بره باطل کنه،بخدا خرج پوشک و شیرخشک بچه کوچیکمو پدرزنم داره میده به ذلت افتادم،عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنین یکی رو پیدا کنم مشکلاتم حل بشه،خواهش میکنم.جی میلمو گذاشتم

سوره بقره رو مرتب بخون وگوش بده،باطل میشه ب حکم خدا

نویسنده : کاظمی تاریخ : 1399/06/11

با سلام با وضوی طهارت رو قبله بیایستید. سوره جن . سوره فلق و سوره ناس را به کرّات و متمادین بخوانید . ان شالله مشکل تان حل خواهد شد . علی به ذکر الله تطمئن القلوب

نویسنده : زهرا تاریخ : 1399/06/05

سلام.مدت زمان بسیار طولانی است که خانواده ی پدری به جادوگری روی اورده اند و به شدت مارا مورد ازار و اذیت قرار میدهند.بر روی شرایط اقتصادی روانی جسمی و حتی اینده ی تحصیلی و ازدواج تاثیر گذارند.این افراد پدر مادر و خواهران پدرم هستند.باامر به معروف و نهی از منکر به انها توصیه کردیم از کارشان منصرف شوند اما دشمن تر از قبل به کارهایشان بیشتر از قبل ادامه دادند.اکنون سوال بنده اینجاست چنین افرادی به توجه به تحقیقات و دانسته هایم مرتد شناخته میشوند و در نتیجه ارتباط ما به اینان صحیح نیست.این افراد جادوگرند و طبق حدیث و روایت که در سایت های مذهبی است گفته شده جادوگر باید کشته شود.اکنون ما بااینان قطع ارتباط نموده ایم ولی همچنان ادامه میدهند.نمیدانم چگونه به دادگاه اثبات کنیم و از انهاشکایت کنیم؟(برخی از طلسم هایشان طلسمی نیست که صرف خواندن برخی دعاهای خاص باطل شود و حتی به دست بعضی از یهودیان نوشته میشود)از شما در این خصوص راهنمایی میخواهم.

نویسنده : مریم تاریخ : 1399/06/03

سلام ببخشید ب ی نفرخیلی وابسته شدم فکرمیکنم طلسم شده ام میشه کمک کنیدخواهش میکنم

نویسنده : عباس تاریخ : 1401/06/01

سلام . در این جور موارد باید خوب فکر کنید که وابستگی تان برای چیست . سعی کنید بدانید که عادت به او نکرده باشید چرا که عادت کردن گذرا است و بعد از مدتی سرد خواهید شد . علاقه مندی را با عادت اشتباه نگیرید . و من الله توفیق

نویسنده : محمدحسین تاریخ : 1399/06/03

بهترین فرد متخصص در این زمینه آیت الله جوادی آملی هستند ولاغیر... بهترین استخاره هم »الاستخاره العربیه القرآن کریم« هست

نویسنده : از افغانستان هستم تاریخ : 1399/06/02

من دو چار مشکلات روزگار هستم و روز گار من بند شده اس راه بیرون رفت از این مشکل چی میباشد میشه کمک کرده بتوانید

نویسنده : هەناسە تاریخ : 1399/05/30

سلام،من یه مدته بدجورمریضم بدنم سنگین میشه قلبم سرم حالم بدمیشه ولی هرچیم میرم دکترمیگن سالمی میگن طلسم شدم چجورباطل میشه

همینطور بودم خدارا شگر بهترر شدم بارها دوکتور رفتم همه آزمایشات سنوگرافی ام خوب ولی. مریض در حد لالیکا

سلام من دچار طلسم شدم الکی از شوهرم متنفرم وقتی باهام حرف بزنه عصابنی میشم

نویسنده : محمدحسین تاریخ : 1399/06/03

سلسله مباحث استاد پناهیان با موضوع:از رهایی از غضب،تا غضب برای رهایی رو گوش کن

سلام. آیا با مرگ فرد طلسمی که برای فردی دیگر گرفته باطل می شود?

حالا خوب هست دعا هاش یان

سلام . دقیقا مشکلت چیه ؟

نویسنده : مهری تاریخ : 1399/04/30

سلام منم مث بقیه طلسم شدم دعانویس واقعی میخوام بعضیا هستن خیلی گرون میگن تازه من بهشون اطمینان ندارم تو رو خدا هرکی دعانویس واقعی میشناسه بگه

فقط قران. بهترین راه حل رو میده. استخاره کن رو آیه ای که میاد خوب تعقل کن. متوجه نشدی دوباره استخاره کن

نویسنده : بی نام تاریخ : 1399/05/05

من هم تو زندگی به مشکل خوردم اما مشکل اینجاس همه دنبال پول هستن و نمیشه به هر کسی اعتماد کرد که بتونه طلسم و باطل کنه

سلام من وشوهرم حتی فرزندانم هر چه تلا ش میکنیم کاری را انجام دهیم بی نتیجه می مونه مثل خرید خونه یا فروش وسیله ای یا راه اندازی کسبی جز ضرر هیچی برامون نداره اصلا همش دلهره داریم ومی ترسیم دیگه کاری انجام بدیم

نویسنده : یک بنده خدا تاریخ : 1401/05/16

ببخشید که نی تونم با حرکه بنویسم دنبال هر کاری میخوای بروید بعد از توکل به خداوند منان این ذکر را بخوانید . ( یا من لکل الجبار بقهر عزیز السلطان )

چندوقته باخانم مشکل پیدا کردم حدس میزنم دعامون کردن چون خیلی زندگی خوبی داریم لطفا راهنمایی کنید

نویسنده : فاطمه عباسی تاریخ : 1399/04/21

سلام.یه خونه دارم از جد پدری ارث رسیده به ما هرکاری میکنم اینو بفروشم فروخته نمیشه کمکم کنید این خونه رو بفروشم

زیاد خواندن ایه 41 بقره و نوشتن ان در 4 برگه و گذاشتن ان در 4 گوشه خانه...انشاالله رفع شود.

نویسنده : علی تاریخ : 1399/04/17

سلام هر چقدر کار می کنم پیشرفت نمی کنم البته این اتفاق از موقعی افتاد که داخل ماشینم دعا پیدا کردم می تونید کمکم کنید ???

لعنت بر هر چی رمال و ساحر و جادوگر و خدانشناسه.

ممنون از برنامه خیلی خوبتان

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1399/04/02

سلام نامزدمو جادو کردن و الان 40 روز حتی جوابمم نمیده.تو یه شهر دیگس و هیچ ارتباطی باهاش ندارم دعایی هست که من بتونم از طرف اون طلسمشو باطل کنم؟؟؟

نویسنده : mostafa mp تاریخ : 1399/04/06

سلام من ک به شخصه اعتقادی به تلسمو این چیزا ندارم شاید نامزدتون ازتون نا امید شده یا رفتاری کردید ک دیگ سرد شده ازتون یا شایدم یکی بهتر رو پیدا کرده اگ شما بهش توجه داشته بودید و طوری رفتار میکردید ک واستون مهمه طرف سرد نمیشد ازتون

نویسنده : اصغر تاریخ : 1399/04/02

سلام. دختر عمو ۱۳ ساله من با اجبار مادرش با بنده ۲۹ ساله ازدواج کرد من اولش از دختر خوشم نمومد وقتی دختر بعد ده روز گفت طلاق میخوام مادرش ما دوتارو برد پیش دعا نویس جلو ما دعا نوشتن با اب مخلوت کردن من خوردم دختر نخور حالا دختر ۳۸ ماه ازم جدا شده ولی من نمیتونم یه لحظه فراموشش کنم هروز گریه براش میکنم دیوانه بار دوسش دارم چیکار کنم دعا یا جادو. از بین من بره

نویسنده : ع.ح تاریخ : 1399/04/04

برید پیش همون دعانویس و ازش بخواید باطلش کنه

خداوند مشكل گشا است پس به او توكل كن

نویسنده : الیز تاریخ : 1399/03/17

سلام من پیش هرکی میرم میگه سحر و جادو واست شده دعاهاشون گرونه خیلی بلا سرم اومده زندگیم نابود شده چیکار کنم؟

سللم خواهرم فلسفه علوم غریبه خیلی بالاترازاین حرفهاست اصلا دعانویس واقعی پول براش مهم نیست اونهایی که تقاضا پول کردند رمال کلاهبردار هستندکاش جیمیل خودتون میذاشتین تا قویترین و در عین حال ناشناخته ترین فردعلوم غریبه رو بهتون معرفی میکردم

سلام برای ابطال طلسم چیکار کنم خونه خرابم کردن

سلام من طلسم از قدیم کردن چکار کنم واسع باطل کردنش بارها گرفتم گفتن باطل شده بازم هنوز طلسم هست صدقه زیاد میدم نماز هم میخونم

عزیزجان طلسم رو باید به اهل فن بدید باطل کنه خدا لعنت کنه کسی رو که مردم بدبخت میکنه با سحر جادو و شما حرز امام جواد همراهت باشه یا با اب طلسم شرف شمس غسل کن خیلی خیلی اثر داره

نویسنده : صائب تاریخ : 1399/02/03

دعایی هست که خواستگار بیکاره سمج ولجباز دزد ومال مردم خوار دست ا ز سر دخترم برداره؟اگ شدنیه جوابش رو به جیمیلم ارسال کن

اره داداش چند بار ایه الکرسی رو بخون و هر بار که فکرش به سر دخترت افتاد بازم بخون امتحان کن

سلام من هم زندگیم به صورت وحشتناکی دردناکه اصلا نمیدونم چیکارکنم

سلام دامادم خیلی اهل دعا وجادو هست از اول بادروغ ونیرنگ دامادم شد. الان هم دخترم را. دعا کرد وباما یعنی پدر ومادرش قطع رابطه کرده لطفاکمک کنید چطور میشه دعاهاش باطل بشه

نویسنده : علی تاریخ : 1399/01/15

سلام‌سی‌وشش‌سالمه‌هر‌جا‌خواستگاری‌میروم‌‌‌کارم‌‌به‌هم‌میخوره‌‌فکر‌میکنم‌‌بدگویانم‌که‌زیاد‌هستن‌در‌حقم‌سحر‌کردند‌لطفا‌راهنمای‌کنید

نویسنده : مهناز تاریخ : 1399/01/12

سلام من زود ب زود دارم طلسم می شم خواهشن کمک کنید که بد جور مریضم

میشه بفرمایید چه برنامه ای براتون پیش میاد یا چه اتفاق می افته که شما فکر میکنید طلسم شدین در مجموع توضیح بیشتر بدین

سلام برای داداشم یکی دعا گرفته سنگین هست میشه یکی بگه چطوری باطلش کنیم خواهش بگین

سلام پدرم را یکی سحر کرده وهمش ازمال اش سو استفاده میکنند چطوری باید باطل اش کنیم لطفا بهم بگید

نویسنده : فریبا تاریخ : 1398/12/11

لعنت خدا بر کسانی که به دنیا جادو گری وتباه کردن زندگی دیگران ه‍ستند انشاالله گربان خودشون را بگیرید

سلام.دختری ام ۲۶ساله هر چی خاستگارمیاد جور نمیشه هرچی دعامیگیرم میگن طلسم داری چیکابایدبکنم توروخدا راه حلی بهم نشون بدید😓😓😓

سلام ممنون از راهنمایی شما عزیزان من یه دختری دارم که قیافش خوبه وزیباست وخواستگار هم زیاد داره ولی هیچکدومشون جور نمیشه برای ازدواجش، یا پسند نمیکنه طرف رو یا شرایطشون جور در نمیاد کتاب باز کردم براش، میگن بختشو بستن از فامیلهای خودتونه وهم میگن بختشو بستن وتوی کفن گذاشتن وتو قبرستان دفن کردن،نمیدونم چکار کنم وآیا صحت داره یا نه، ولی قطعا میدونم که برایش جادو کردن که نمیتونه ازدواج کنه ، میشه راهنماییم کنید که چکار کنم؟

نویسنده : منتظر ظهور تاریخ : 1399/03/18

دوست عزیز اگر مطمنی برای دخترتان دعا بکار گرفتن چند مطلب باید رعایت کنید اول اینکه باکسی راجع موضوع و اقدامات انجامی صحبت نکنید دوم از خواندن سوره های قران فراموش نشود سوما مشاوره با روحانیون اهل فن و عالم دینی حرز امام جواد همراه داشتن و توسل به حضرت زهرا انشالله خداوند مشکلتان را حل کنه

نویسنده : محمد تاریخ : 1398/12/04

سلام و احترام من مدتی هست که با یکی از دخترای بستگانم اشنا هستم و قراره عقد کنیم...راستش روز اول زیاد ازش خوشم نیومد اما روزای بعد وابسته اش شدم... سر کتاب باز کردم بهم گفتن طلسم شدی... لطفا برا باطل شدن طلسم یه راهکار بفرمایید....سپاس

نویسنده : معصومه نورمحمد تاریخ : 1398/12/03

سلام من توی خونم دعا پیدا کردم چکار کنم

نویسنده : ع.ح تاریخ : 1399/04/04

دعایی که پیدا کردید، سرکه و نمک دریا باهم قاطی کنین و دعارو بذارید توش و بعد ک سرکه و نمک ب همه جاش خورد ،بندازید آب روان تا بره.

نویسنده : علی تاریخ : 1398/11/25

همسرم الان ۳۵روزه با بچم خونه پدرشه خانوادش نمیزارن بچه و زنمو ببینم سرکتابم باز کردم گفت طلسمی یا جادو شیطانی درون قبرستان قدیمی برایتان دفن کردن الان باید چطور باطلش کنم

نویسنده : مرتضی تاریخ : 1398/12/01

سلام سوره جن رو مرتب تلاوت کنید و ۴قل و ایه الکرسی رو هم‌ بخونید مشکلتون حل خواهد شد

سلام من همسرم برایش دعا کردن ازمن متنفرشده من چکارکنم لطفا من را راهنمای کنید

نویسنده : بنده خدا تاریخ : 1401/05/16

سلام . حروف مقطعه اول سوره مریم را حفظ کن و هنگامی که با ایشان هستید توی دلت بخوان .

نویسنده : امیدی تاریخ : 1398/11/13

سلام.من یکسال ودوماهه عقدکردم ولی متوجه شدم مادرشوهرم برامون دعاگرفته که منونامزدم ازهم جدابشیم الان سه ماهه منونامزدم همدیگروندیدیم ومیگه بریم طلاق بگیریم الان بایدچیکارکنم که دعاباطل بشه؟

نویسنده : بهنام تاریخ : 1398/12/11

سلام من همسرم۵ ماهه ازمنزل رفته قبلا خیلی دوستم داشت مالواموالمم برکت نداره بخاطر خدابگین چکاربایدبکنم

نویسنده : Shiwa تاریخ : 1398/10/26

اگه رو کسی دعا خوننده باشن که ازدواجی رو قبول کنه و الان فهمیده باشه باید که دعا خوندن چیکار کنه که باطل شه؟

نویسنده : خاطره محمدی تاریخ : 1398/10/24

سلام من میخوام برای شخص مقابلم که زبون بند شده یه دعای باطل شدن زبان بند بخونم راهنماییم میکنید؟

نویسنده : عباسی تاریخ : 1398/10/08

سلام ایا راهی هست برای دورشدن یک دختر شبیه شیطان که زندگی یک خانواده رو مختل کرده

سلام خسته نباشید من با شوهرم یک ساله بخاطر یک زن میونمون بهم خورده همش دعوا میکنیم اون زنه هم میگه رشته شوهرت دست منه میگم بمیرمیمیره توروخداراهنماییم کنیدچکارکنم

سلام‌ دعای طلسم بخت گشایی

نویسنده : زهرا تاریخ : 1398/09/23

تروخدا جواب بدین

نویسنده : علی تاریخ : 1398/09/22

با عرض سلام هر چه زحمت می کشم وکار میکنم غیر از بد بختی و قرض چیزی نیست لطفا راهنمایی کنید

چطوری جادویی که برای شوهرم کردن باطل کنم

نویسنده : آرش تاریخ : 1398/08/03

واقعا جمله آخر پیج خیلی تامل برانگیزه نباید مشکلاتو فورا به سحر و جادو ربط داد خیلی از مسائل با یه تغییر کوچک تو افکار و رفتار و عادت ها رفع میشه بدترین و بهترین ساحر تو زندگی ذهن و افکار هر فرده

نویسنده : لیلا تاریخ : 1399/05/19

شما ک اعتقاد نداشتی برا چی اصن اومدی تو این صفحه ؟؟

نویسنده : پری تاریخ : 1398/07/25

برای ابطال قطعی سحر و جادو و طلسم چکار باید کرد؟ برای اینکه مجددا سحر و جادو و طلسم برامون تاثیر نداره، چکار کنیم؟

نویسنده : سوگند تاریخ : 1398/06/25

پسرم ۵ سالشه اصلا تو جمع صحبت نمیکنه . کسی هم بهش توجه نمیکنه . چون دیده نمیشه . فقط تو خونه کلس حرف می زند. بسیار غصه می خورم

نویسنده : علی تاریخ : 1398/06/17

خدا انشالا ضلیلشون میکنه که مردم رو به ترس میندازند خدا در اخرت جوابشان را می دهد و همان کاری که با ما کرده اند خدا هم با ان ها این کار را می کند

نویسنده : نسرین تاریخ : 1398/05/30

سلام چندروزن که دست وپادرد دارم ونمی تونم بخوابم لطفا کمکم کنی تا دوباره سلامتی مو به دست بیارم میدونم دراثرسحر وجادو هست

نویسنده : نیلوفر تاریخ : 1398/04/20

اگر فردی که طلسم شده در دسترس نباشد چگونه می تواند طلسم را باطل کرد

نویسنده : حیدری تاریخ : 1399/11/06

باید بری پیش دعا نویسه خبره

نویسنده : غزل تاریخ : 1398/04/18

خیری توی دنیا آخرت نصیبشون نمیشه

نویسنده : رضا تاریخ : 1398/04/15

با سلام و درود متاسفانه بنده هم مشکلی دارم .امیدوارم جوابم رو بدین .من هر وقت پولی دستم میاد متاسفانه یا وسایل خونم خراب میشه یا ماشینم .دلیلش رو نمیدونم فقط حس میکنم که کسی دعایی کرده که مال منالی نتونم جمع کنم امیدوارم کمکم کنید .

سلام ابتدا از حلال بودن پول مطمئن شوید و بعد برید سراغ موارد دیگر

نویسنده : مری تاریخ : 1398/04/01

ایشالا کور بشه چشمی ک نتواند پیشرفت یکی دیگری را ببیند و برایش سحر و دعا بنویسد. خدا نویسنده سحر و تقاضا کننده سحر را توو همین دنیا گرفتار سحر خودشون کند الهی امین

نویسنده : احسان تاریخ : 1398/03/22

خداالهی خیروخوشی راازشون بگیره که بادعاهاشون زندگی ادموخراب میکنن الهی همه چیشون راازدست بدن

نویسنده : محمد تاریخ : 1398/03/10

سلام من در خانواده ۵ نفره هستیم خیلی موفق بودیم و زندگی خوبی داشتیم من متاسفانه الان چند سال شد دست به هرکاری میزنیم نمیشه من از زنم جدا شدم خیلی وضعییت بده روحی و مالی داریم پناه میبرم بخدا از شره شیطان و همکارانش روی زمین . یا رسول الله ص خودت کمک کن این طلسم باطل بشه

نویسنده : محسن تاریخ : 1398/01/21

خداوند لعنت کند کسانی که با زندگی مردم این چنین میکنند انشاالله گریبان گیر خودشان شود

نویسنده : قاسم تاریخ : 1398/01/04

مشکل سختی دارم سالهاست که رنج میبرم

نویسنده : فائزه تاریخ : 1397/11/25

خدایا هیچکسی قدرتی رو که توداریو نداره. تو رو قسمت میدم به باب الحوائج، کسایی که طلسم های جدا کننده وآسیب پذیر یه زندگی زن و شوهر هارو میگیرن، از این دنیا ببرشون

ممنون خیلی عالی بودن

سحر و جادو فقط با این دعاها برطرف نمیشه به علمای موثق مراجعه کنید قبل فوت وقت

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1398/04/01

سلام . به کی میشه اعتماد کرد دراین زمانه . که واقعا بخواد اینکارو کنه . شخصی هست که ۱۸میلیون میخواد برای باطلی سحر . خدا داند حالا اگر درست بگه .

نویسنده : درسا تاریخ : 1397/08/26

توکل ب خدا باید کرد

نویسنده : سیمین تاریخ : 1397/07/17

عالی...ان شالله خدا آدماییی رو که سحر و جادو میکنن واسه کسی، رو نابود بکنه و سزاشونو بدد.ان شالله که به زمین گرم بخورن.

نویسنده : محرمانه تاریخ : 1397/06/24

سلام من دختری هستم که بسیار دعا میخونم و خواستگار هم دارم که میپسندند اما خواستگارام وقتی به منزل ما میاند جوابشون منفی میشه.چندوقتیست هرچی دعا میخونم خدا هیچکدوم از حاجاتمو نمیده و من واقعا ناامید شدم و دلیلشو نمیدونم ضمن اینکه مرتب نشانه هایی از جادو شدن میبینم مخصوصا درب منزلمون مرتب لکهای چربی دیده میشه و یا مایعی که به راحتی پاک نمیشه.بهم کمک کنید و راهی بهم بگید تا خدا بهم دوباره توجه کنه و اینکه چرا خداوند به کساییکه واسه دیگران بد میخواند یا بخت دختری را میبندند و برای بهم خوردن خانواده ای جادو میکنند را کمک میکنه و جلوی آنها و اینگونه اعمالشون را نمیگیره که کسی که بی گناه و بی خبره ضرر نکنه.ممنونم از توجهتون

خداوندهیچ وقت به بدا جواب مثبت نمیده اینا وار شیطانه

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1398/04/01

کدوم دعا .. نامش ؟؟؟

سلام.دعای مفاتیح الجناح رو رو کاغذ بنویس یا تو گوشیت داشته باش. جادو ازت دور میشه.رو منو خونوادم جادو کرده بودن چنین کاری کردیم درست شد

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1397/05/29

خدا لعنت کنه سحرگران وجادوگران الهی نصیب خودشون بشه درد بقیه رو بفهمند

نویسنده : اااااااااا تاریخ : 1397/05/25

هر سحر و جادویی با قدرت خدا باطل میشه هیچقدرتی بالاتر از قدرت پروردگار مهربان نیست اگر خدا بخواد سحر و جادو هیچ صدمه ای نمی زنن پس توکل به اراده و قدرت خداوند توانا

نویسنده : س.ع تاریخ : 1397/05/04

سلام.چند پیش داداشم با یه دختر دوست میشه با اینکه میدونه دختره به دردش نمیخوره ولی بیخیالش نمیشه.بین وسایلهاش یه دعا پیدا کردیم.چطور میشه باطلش کرد؟

نویسنده : مهدی تاریخ : 1397/11/07

برو بالا مطالب رو بخون راهکارها رو گفته دیگه بنده خدا 👆

ممنون خوبه دمتون گرم

نویسنده : بهار تاریخ : 1397/01/18

خدا لعنت کنه کسانیرا که با سحر زندگی ادما راخراب میکنن

نویسنده : زهرا تاریخ : 1396/11/22

ممنون ازراهنمایتون امیدوارم هیچ وقت برای کسی بد نخواهیم خودمان رومیسپاریم به خدا

این خوب بود ممنون ولی هر چیزی هست که باعث رهایی از اون میشه بذارید من واقعا خسته شدم سال هاست مشکل داریم

نویسنده : طاهر تاریخ : 1396/10/24

لعنت خدا بر پدر و مادر هرکه این جدایی بین زندگی مردم میندازه

نویسنده : عاطفه تاریخ : 1396/08/11

خوب بود مررررسی

نویسنده : L تاریخ : 1396/07/24

الهی آمین خدا به حق این روزهای عزیز به زندگی خودشون برگردونه خدایا تو عادلی و ما گناهکار و صبرمان کم خودت دست این جور آدمارو از زندگیمون کوتاه کن به حق پنج تن آل عبا

نویسنده : میترا تاریخ : 1396/06/05

لعنت خدا بر کسانی که برای خراب کردن زندگی دیگران دست به این کارای کثیف میزنن .

متشکرم. آموزنده و مفید بود.

مشکل ما ادما ترس نداشتن از خداوند است و باور نداشتن به مرگ شخصی که جادو کردن دیگران و انتخاب میکنه و دیگران و نابود میکنه خود شیطان است.

نویسنده : زهرا تاریخ : 1395/04/30

خدا هزاران بار لعنتشون کنه کسایی رو که با سحر تو زندگی مردم اختلاف میندازن هزاران باررررر

خدا لعنتشون کنه من خودم طعمه این جادوها شدم خدا ازشون نگذره

وافعا خدا ازشون نگذره

نویسنده : آزاده تاریخ : 1394/11/26

امیدوارم هیچ وقت به خواستشون نرسن کسایی که سحر میکنن و زندگی مردم رو خراب میکنن

نویسنده : باران تاریخ : 1394/10/29

خدا هزار بار لعنت کنه کسیو که برای مردم دعا میکیره

نویسنده : راضیه تاریخ : 1394/05/12

خدا خیرتون بده

سلام چند ساله مشکلات زیادی تو خانه ماهست شوهرم کشاورزه خیلی زحمت میکشه ولی هیچ درامدی نداره راه کارمیخام

نویسنده : علی تاریخ : 1393/04/13

ای کسی که با زندگی مردم بازی میکنی یادت باشه: چاه کن همیشه تهه چاه است.. یا بقول قرآن:وَمَکَرُوا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الْمَاکِرِینَ.آل عمران54.

نویسنده : میترا تاریخ : 1396/06/05

اینایی که امتیاز منفی میدن همون جادوگرا و حسودای مفلوک هستن دیگه

نویسنده : آرزو تاریخ : 1393/01/31

دردی بیشتر از این نیست که سرنوشت آدمها تباه می شه به خاطر بدی بعضی از آدمها

نویسنده : ahmad تاریخ : 1393/01/31

ممنون

نویسنده : مسلم تاریخ : 1392/08/14

تشکر عالی بود

نویسنده : عسل تاریخ : 1392/03/15

لعنت خدابرکسایکه سحروجادومیکنن برای مردم برای هر دلیلی

نویسنده : زهرا تاریخ : 1392/02/01

خدا کسانی رو که تفرقه بین زندگیهای مردم میندازه لعنت میکند..

ممنون

نویسنده : حسنا تاریخ : 1391/11/17

ممنون عالی بود

نویسنده : زهرا تاریخ : 1391/02/17

خوب بود. ولی چرا بعضی از آدمها واسه خراب کردن زندگی این و اون دعا میگیرن دردشون فقط بلای حسادته و بس