پرسش و پاسخ  /  تاریخ وسیره  /  تاریخ اهل بیت علیهم السلام  /  امام علی(ع)  /  پدر و مادر امام علی(ع)

چه کسی بر جنازه حضرت ابوطالب نماز خواند؟

سوال چه کسی بر جنازه حضرت ابوطالب نماز خواند؟

جواب

سالی که حضرت ابوطالب (ع) و حضرت خدیجه (ع) با فاصله سه روز از دنیا رفتند و عام الحزن (سال اندوه) نامیده شد، هنوز نماز میت تشریع نشده بود و این در سال هفتم یا دهم بعثت و قبل از هجرت بوده است. [i]

و پیامبر بعد از مرگ حضرت ابوطالب (ع) برای ایشان طلب مغفرت کرد. [ii]

راجع به ایمان جناب ابوطالب به کتاب الغدیر علامه امینی ج 7 ص 402 تا 404 چاپ نجف اشرف مراجعه فرمائید.

[i] مناقب ابن شهر آشوب، ج 1، ص 150

[ii] شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج 14، ص 76

کلمات کلیدی
مناقب ابن شهر آشوب  |  جنازه حضرت ابوطالب نماز  |  نماز میت تشریع  |  کتاب الغدیر علامه امینی  |  حضرت ابوطالب ( ع )  |  عام الحزن  |