پرسش و پاسخ  /  حدیث  /  متن و محتوای حدیث  /  دعا و زیارت

توسل به دعای نادعلی(ع)

سوال آیا ناد علی علیه السلام صغیر از سلسله قابل اعتماد معصومین (علیهم السلام) نقل شده است یا خیر؟ آیا خواندن آن توصیه شده است یا نه؟

جواب

ذکر توسل ناد علیاً مظهر العجائب در بعضی از متون روایی مانند جلد 20 بحار الأنوار علامه مجلسی آمده است که در جنگ احد بعد از جملة معروف " لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار" این جمله ناد علیاً از پیامبر اکرم(ص) شنیده شده است.

کلمات کلیدی
توسل ناد علیا مظهر العجائب  |  توسل به دعای نادعلی  |  ذکر توسل ناد علیا  |  دعای نادعلی ( ع )  |  بحار الأنوار علامه مجلسی  |