پرسش و پاسخ  /  احکام  /  فلسفه احکام

روز ترويه

تعداد بازدید : 1895     تاریخ درج : 1395/06/24     منبع : ابن بابويه، محمد بن على، علل الشرائع / ترجمه ذهنى تهرانى - ايران ؛ قم، چاپ: اول، 1380ش.

سوال

چرا روز هشتم ماه ذی الحجه را، روز ترویه می نامند؟

جواب

حضرت ابى عبد اللَّه عليه السّلام فرمودند: زيرا در عرفات آب نبود و حاجى‏ها روز هشتم ذى حجة از مكّه آب بر مى‏داشتند و به عرفات مى‏بردند و برخى از ايشان به بعضى ديگر مى‏گفتند: تروّيتم، تروّيتم (سيراب شديد، سيراب شديد) لذا به خاطر همين روز هشتم را روز ترويه ناميدند.

کلمات کلیدی
ذی الحجه  |  ترویه  |