مسئولیت در انتخاب کاندیدا

تعداد بازدید : 538     تاریخ درج : 1394/11/28     منبع : دفاتر مراجع عظام تقلید (مدظله العالی)

سوال

در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد ، آیا فرد رأی دهنده ، در محضر خداوند متعال مسئول خواهد بود یا خیر؟

جواب

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

اگر بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسؤول نخواهد بود.

آیت الله مکارم شیرازی (مدظله العالی)

اگر پس از تحقیق همه جانبه و مشورت با اهل اطلاع به فرد مومن و متعهد و اصلح رای بدهید مسیولیتی در قبال اعمال بد او ندارید، ولی امر به معروف و نهی از منکر را فراموش نکنید.