حرکت به سوی مساجد در شب اول ماه ربیع الاول

تعداد بازدید : 4063     تاریخ درج : 1394/09/18     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

در شب اول ماه ربيع‌الاول فرادى با در دست داشتن شمع پشت درب مساجد مراجعه و با كوبيدن به درب مساجد و خواندن اذكارى توسل جسته و حاجات خود را طلب مى‌نمايند، نظر حضرتعالى در اين باره چيست؟

جواب

عمل مذكور مستند روايى ندارد و شيوه‌اى قابل تأييد نيست. اگر چه اصل اذكار و ادعيه و طلب حاجات از خداوند متعال عمل پسنديده‌اى است، لكن اشكال در شيوه عمل به نحو ياد شده است.