پرسش و پاسخ  /  احکام  /  معاملات  /  حقوق مالی

پرداخت شارژ ماهیانه در مجتمع مسکونی

تعداد بازدید : 1139     تاریخ درج : 1394/08/30     منبع : دقتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

در مجتمع های مسکونی مبلغی را تحت عنوان شارژ ماهیانه قرار می دهند تا به این ترتیب هزینه های عمومی مجتمع را پرداخت نمایند، چنانچه یکی از اعضا این مبلغ را پرداخت نکند چه حکمی دارد؟

جواب

نسبت به هزینه های مشترک مدیون و ضامن هستند.

لینک کوتاه :
نویسنده : داور پوراقا تاریخ : 1394/09/29

سلام در قرارداد اجاره بها به شرط تملیک چه بنویسم تا در صورت عدم وفای به عهد مستاجر بتوان بدون مراجعه به محاکم قضایی قرارداد را فسخ نمود