کاشت ناخن

تعداد بازدید : 884     تاریخ درج : 1394/08/23     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

آیا کاشت ناخن خانم ها اشکال دارد؟

جواب

کاشت ناخن فی‌نفسه مانعی ندارد ولی اگر عرفاً زینت محسوب شود باید از نگاه نامحرم پوشانده شود. و نسبت به وضو و غسل اگر درآوردنش هنگام وضو و غسل برای او ممکن بوده و حرج و مشقت نداشته باشد باید برای وضو و غسل برداشته شود و اگر درآوردنش ممکن نباشد و یا همراه با حرج و مشقت باشد ایجاد چنین مانعی که موجب تبدّل وظیفه وضو و غسل به وضو و غسل جبیره‌ای می‌شود چنانچه در غیر وقت نماز باشد مانع ندارد ولی در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد سپس مبادرت به ایجاد مانع نماید و چنانچه نتواند در وقت وضو یا غسل آن مانع را برطرف کند و یا بر طرف کردن مانع حرج و مشقت داشته باشد باید به وظیفه غسل و وضوی جبیره‌ای عمل کند یعنی با دست مرطوب مانع را مسح نماید.