پرسش و پاسخ  /  تاریخ وسیره  /  تاریخ اهل بیت علیهم السلام  /  امام حسین(ع)  /  شهادت امام حسین(ع)

جنايات عمر سعد

تعداد بازدید : 1089     تاریخ درج : 1394/08/21     منبع : مطهري، مرتضي، حماسه حسینی، ج3، ص168.

سوال

عمر سعد به عنوان فرمانده لشگر ابن زیاد، پس از شهادت امام حسین علیه السلام به چه جنایت هایی دست یازید؟

جواب

او پس از شهادت امام حسین علیه السلام به فجایعی دست زد که کمتر از مبارزه با آن حضرت نبود، مانند: آب ندادن به زنان و کودکان، برهنه کردن بدن امام حسین به طمع لباس های شان، در آوردن زیور زنان، آویختن سر شهیدان به گردن اسبان، سَبّ و دشنام به اهل بیت علیهم السلام، اسب تاختن بر بدن شهیدان، ضرب و جرح اسیران، سوار کردن اسیران بر شترهای بی جهاز، به زنجیر بستن امام سجاد علیه السلام، رویارویی اسیران با سرهای بریده، جسارت کردن به سر امام حسین علیه السلام، کشتن مادر وهب در کربلا، گذراندن اسیران از کنار گودال قتل گاه برای آزار روحی آنان، آتش زدن خیمه گاه، غذا ندادن به اسیران.