پرسش و پاسخ  /  احکام  /  احکام نگاه و پوشش

حجاب مردان

تعداد بازدید : 1197     تاریخ درج : 1394/08/18     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

حدود پوشش مردان از نظر شرع اسلام چیست؟ آیا مانند پوشش زنان حدی دارد یا نه؟

جواب

بر مردان پوشاندن غیرعورتین واجب نیست؛ ولی اگر بدانند که هرگاه بدنشان لخت باشد زن های نامحرم به آنان نگاه می‌کنند، احوط آن است که غیر از سر و گردن ودست‌ها را نیز بپوشانند. و نگاه زن به سر و صورت و گردن و دستهاى مرد نامحرم تا جايى كه معمولاً نمى‌پوشانند بدون قصد لذت و ريبه اشكال ندارد.‏