مراسم خیمه سوزان در روز عاشورا

تعداد بازدید : 896     تاریخ درج : 1394/08/16     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

در روز عاشورا در برخی از شهرها خیمه هایی نمادین درست کرده و آتش می زنند و این گونه عزاداری می نمایند آیا از لحاظ شرعی این کار مصداق اسراف می باشد و اشکال دارد؟

جواب

اگر منظور شما مراسم خیمه سوزان در روز عاشورا است، چنانچه مشتمل بر امور دروغ و باطل نباشد، و مستلزم مفسده هم نگردد، و با توجه به مقتضیات زمان باعث وهن مذهب حق هم نشود اشکال ندارد؛ ولی در عین حال بهتر است که به جای آن‌ مجالس وعظ و ارشاد و ذکر مصائب حسینی و مرثیه‌خوانی برپا شود.