استفاده از الفاظ نامناسب در عزاداری

تعداد بازدید : 1625     تاریخ درج : 1394/08/13     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

آیا گفتن وخواندن اشعاری که دارای الفاظي دون شأن مومن است، مثل سگ و…جایز است؟

جواب

اگر استفاده از اين الفاظ موجب وهن مذهب يا مؤمنين يا مراسم عزادارى معصومين «عليهم السلام» باشد جايز نيست؛ و در هر حال مناسب است مؤمنين مراعات شؤون عزادارى معصومين «عليهم السلام» بويژه سيد و سالار شهيدان اباعبدالله الحسين «عليه السلام» را بنمايند.