بی احترامی به شأن عزاداری

تعداد بازدید : 708     تاریخ درج : 1394/08/10     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

وظیفه ما در عزاداری هایی که تعدادی در آن به صحبت با یکدیگر و گاهی خندیدن می پردازند در خصوص امر به معروف و نهی از منکر چیست؟

جواب

لازم است از هرگونه كارى كه موجب وَهْن عزاداری باشد پرهيز شود. و بهتر است مؤمنين مراعات شؤون عزادارى معصومين «عليهم السلام» بويژه سيد و سالار شهيدان اباعبدالله الحسين «عليه السلام» را بنمايند. و در هر صورت، وظيفه شما ـ با وجود شرايط امر به معروف و نهى از منكر ـ امر و نهی زبانی است و غير از آن وظيفه‌ای نداريد.