پرسش و پاسخ  /  اخلاق و تربیت اسلامی  /  ارزش ها  /  عبادت و عبودیت

قصد قربت در عبادات

تعداد بازدید : 878     تاریخ درج : 1394/06/12     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

از آنجايى که بنا به فرموده شما ريا فقط در عبادت مصداق دارد بنابراين چه چيزى عبادت محسوب مى‌شود؟

جواب

هرگونه عملى که صحت آن شرعاً موقوف بر قصد قربت باشد عبادت محسوب و ريا در آن موجب بطلان مى‌شود ولى ساير اعمالى که تحقق آن مشروط به قصد قربت نيست هر چند با قصد قربت عنوان عبادت پيدا مى‌کند و ثواب بر او مترتب مى‌شود، ولى آن عبادتى که ريا مضر به آن است نمى‌باشد.