پرسش و پاسخ  /  احکام  /  ازدواج  /  مسائل متفرقه زناشویی

روابط زن و مرد بعد از عقد دائم

تعداد بازدید : 3062     تاریخ درج : 1394/06/09     منبع : دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سوال

در معاشرت با همسر شرعى و قانونى؛ به لحاظ جارى شدن عقد دائم؛ چه ميزان آزادى وجود دارد؟ در حالي که هنوز مراسم صورى ازدواج انجام نشده است.

جواب

پس از خوانده شدن عقد نکاح، هرگونه استمتاع بين زن و شوهر جايز است مگر آنکه با توافق طرفين يک نوع استمتاع خاص ممنوع و موکول به شب زفاف شده باشد که در اين صورت مرد بايد به شرط خود پايبند باشد.