پرسش و پاسخ  /  موضوعات متفرقه  /  سحر و جادو

راه های باطل کردن سحر و جادو

سوال

من همیشه توسط افراد و آشنایان خود، جادو می شوم. دعاهای زیادی گرفتم؛ ولی نتیجه نداشت. دعای باطل کردن جادو چیست؟

جواب

لازم به ذکر است که نمی توان تمام گرفتاری ها و برآورده نشدن حاجات را به پای سحر و جادو قرار داد و خود را از سعی و تلاش برای رسیدن به اهداف باز داشت که این امر عاقبت خوبی به دنبال ندارد؛ زیرا موفقیت و سربلندی انسان در گرو تلاش و ایمان می باشد.در اینجا به توصیه بعضی از کتب[1] و روایات برای از بین بردن سحر می پردازیم، که از باب نمونه به چند مورد اشاره می شود:

1. محمد بن عیسی گوید از حضرت رضا(ع) در باره سحر پرسیدم؛ حضرت فرمود: سحر واقعیت دارد و به اذن خدا اثر می کند. هر گاه تو را سحر کردند دستت را تا مقابل صورتت بالا ببر و این دعا را بخوان: «بِسْمِ اللَّهِ الْعَظِیمِ بِسْمِ اللَّهِ الْعَظِیمِ رَبِّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ إِلَّا ذَهَبَتْ وَ انْقَرَضَت ؛ در ادامه حدیث آمده است؛ راوی گوید: از آن حضرت پرسیدم چشم زخم واقعیت دارد؟ فرمود: آری هر گاه تو را چشم زنند کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره «حمد» و «قل هو اللَّه أحد» و «معوّذتین» را قرائت کن و هر دو کف را به صورتت بکش. خداوند تو را از گزند آن حفظ می کند.»(مکارم الأخلاق، ص: 413)

2. فردی که سحر شده آیات: «قالَ مُوسی ما جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللَّهَ سَیبْطِلُهُ إِنَّ اللَّهَ لا یصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِینَ، وَ یحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِکلِماتِهِ وَ لَوْ کرِهَ الْمُجْرِمُونَ»(یونس، 81) و «وَ أَوْحَینا إِلی مُوسی أَنْ أَلْقِ عَصاک فَإِذا هِی تَلْقَفُ ما یأْفِکونَ، فَوَقَعَ الْحَقُّ وَ بَطَلَ ما کانُوا یعْمَلُونَ، فَغُلِبُوا هُنالِک وَ انْقَلَبُوا صاغِرِینَ»(اعراف، 117تا 119) را همیشه همراه خود داشته باشد.

3. این آیه را هفت بار بر سحر شده بخوانند: «سَنَشُدُّ عَضُدَک بِأَخِیک وَ نَجْعَلُ لَکما سُلْطاناً فَلا یصِلُونَ إِلَیکما بِآیاتِنا أَنْتُما وَ مَنِ اتَّبَعَکمَا الْغالِبُونَ»(قصص، 35)[2]

پس به طور کلی باید از شر سحر ساحران به خدا پناه برد.

(برگرفته از سایت اسلام کوئست، پاسخ شماره 2068) برای اطلاع بیشتر در این موضوع، پرسش و پاسخ های زیر را، در همین پایگاه مطالعه فرمایید:

پی نوشت ها:

[1] و نیز در حواشی مفاتیح الجنان تحت عنوان تعویذ ابطال سحر بیان شده است.

[2] مکارم الأخلاق، ترجمه میر باقری، ج 2، ص: 326 تا 329.

کلمات کلیدی
سحر و جادو  |  ابطال سحر و جادو  |  راه باطل کردن سحر  |
لینک کوتاه :

سلام من وهمسرم وجادوکردن همسرم ازم بش میاد همیشه دعوامیکنیم

نویسنده : موسی امیری تاریخ : 1400/08/27

سلام میگن که خانواده ما را یک خانم سحر کرده تا اخر روی خوشبختی رو نبینیم و تو مشکلات باشیم همیشه و گفتند باید سحر رو باطل کنید یک راهی جلوی من بزارید چطوری باطل سحر تهیه کنم کمکم کنید

نویسنده : سید تاریخ : 1400/08/03

سلام برای من همیشه مشکل پیش میاد الان چندساله حتاخانواده من بامن خوب نیستن منو همسرم رفتیم پیش دعانویس گفت براتون دعاجادو کردن همش گره میخوره حتاگفت یکی ازنزدیکانت پدرومادرت هم جادوکردن بخاطریه چیزگفتیم میشه بازش کنی هم مشکل منوخانوادم درست بشه برامون دعانوشت چندتا ازوقتی امدیم بدترشد حتاهمسرم میگیه نمیتوانم توراببینم بدم میادازت چیکارکنم زندگیم درست بشه

یکبار برای ما چند تا ناخون و دو تا ترازو یک ورقه توش یه چیزی نوشته شده بود داخل یک پاکت کوچیکه پلاستیکی بود ایا این جادو هست چه نوعش

نویسنده : یه ادم سکولار تاریخ : 1400/01/07

امام رضا گفته سحر به اذن خدا عمل میکنه یعنی خدا اجازه میده ک بعضی از مردم با جادو بد بخت بشن بعد میگن خدا خوب بنده اش رو میخاد بعد این جادو و سحر رو درست کرده داستان چیه من نمیدونم کدومارو باور کنم اینکه خدا خوب مارو میخاد یا بد مارو اگ جادو با اجازه خدا کار میکنه بعد تو قران هم میگه جادو بده

نویسنده : fatemeh تاریخ : 1400/01/22

خدا از اون چیزی ک فکر میکنی مهربون تره خدا سحرو جادو و باطل کردم سحر و جادو و گزاشته برای امتحان و گفت اگ جادو کنید گناه کبیره ست و باطل و گزاشت برای هرکس ک جادو کرد حالت خدا میخاد بنده شو بشناسه ببینه کی نافرمانی میکنه کی فرمان تمام !

برای تهمت کدام چیزی نیس لطفا برای ما بگوین لطفا 🙏

نویسنده : باران تاریخ : 1399/05/02

خیلی خوب بود می تونیم با چیز های دیگری هم باطل کرد

نویسنده : اسما تاریخ : 1399/04/30

جاریم همیشه دخترش رابه خانه میفرستدوبعدچندساعت ک میرودبیرون دعوامن وشوهرمیفتدودیگرتاچندوقت بعددخترهایش رانمیذاردبیاین همیشه هم ازخانه مابیرون میشوندماخوبیم باهم درگیرمیشویم

نویسنده : Raha تاریخ : 1399/04/13

سلام به در خونه ما تخم مرغ پرتاب کردند. و پوست تخم مرغ کاملا خرد بود. وروی پوست تخم مرغ خط خطی شده بود. آیا میتونه این یه جادو باشه؟ اگه یه جادویه روش باطل کردنش رو میگید .

نویسنده : تورج تاریخ : 1399/04/09

والله من طوری سحرو جادو کردن زندگیم داشت داغون میشد اونقدز چشم بد هست فقط از خدا کمک میخوام خدایا کمکم کن

نویسنده : الهه تاریخ : 1399/03/23

سلام مشکل من خیلی بزرگه،چون پسر شش سالم دچار سحر شده و روز به روز ترسوتر و نحیفتر میشه.از دو سال پیش که پسر دومم به دنیا اومد زندگی ما بدجوری چشم خورد طوری که شوهرم یک ساله افسردگی شدید گرفته و به شدت پرخاشگر شده برای درمان هم همکاری نمیکنه.این وسط منم که دارم از غصه نابود میشم.تو رو خدا برام دعا کنین

عالی

سلام خوهرم جادو شده بسیار مریض اس گردنش و دانش کج شده چی باید کرد که جادو باتل شود

نویسنده : رامین تاریخ : 1399/01/19

متاسفانه من راهکارهای زیادی واسه باطل سحر همه جا نظر دادم تو اینترنت ولی نمیدونم افرادی این مسئولیت ها رو ب عهده دارن ک خودشون خیلی حسودن هیچ کدوم از راهکارها رو نگذاشته بودن واسه مردم مطمئن باشن ازشون شکایت میکنم ولی چیزهای الکی ک بقیه ی کاربرها نظر داده بودن وب هیچ دردی نمی خورد همشو گذاشته بودن

نویسنده : نازنین زهرا تاریخ : 1399/01/15

البته ک حرز ابی دجانه اگه تو گوگل بزنید بیاد زیاد میاد چند تا حرز میاد یکیش کوتاهه ولی شما باید اونی رو بنویسید ک تقریبا ب اندازه ی حرز کبیر امام جواد طویل هست اون وقت اگه حرز ابی دجانه و امام جواد رو بذارین پیشتون دیگه چون کسی ک سحر میشه یا طلسم میشه راه اجنه ب خونش باز میشه اگر این دو دعا رو ک شرایط نوشتن آن ها هم در اینترنت ذکر شده رو همیشه یه کش. بزنید بهش و روی بازوی راست ببندید از حتی قویترین سحرها وطلسمات لازم نیست بترسین و حتما اثرات معجزه آسای حرز امام جواد رو در گوگل مطالعه کنید وهم چنین اگه حرز ابی دجانه رو بذاریم همیشه پیشتون هیچ موکل جنی جرأت نمیکنه نزدیک خونتون بیاد ک بخواد سحر وجادو رو واستون عملی کنه ولی حرز امام جواد رو هم صغیر هم کبیر رو حتما پیشتون داشته باشین خیلی واسه طلسمات قوی موثر ه هم چنین آیه ی ختم الله علی قلوبهم ک اگه در گوگل بزنید واسه باطل سحر میخوایم میاد این سه هرکسی میخواد از جن و آسیب وضرر مردم واجنه وطلسمات قوی در امان باشه این سه چیزی ک گفتم همراه داشته باشه

نویسنده : رامین تاریخ : 1399/01/14

البته حرز ابی دجانه چند تا دراینترنت ذکر شده ک شما باید حرز کبیر رو نگا کنید و بنویسید و حرز اصل رو چند تا در اینترنت ذکر شده

نویسنده : نازنین زهرا تاریخ : 1399/01/13

با سلام لطفا واسه باطل سحر حتما در گوگل بزنید آیه ی ختم الله علی قلوبهم واسه باطل سحر میخوام این آیه میاد و حتما لازم نیست این آیه با گلاب و زعفران نوشته شود با کاغذ و قلم هم میشه نوشت و هم چنین حرز امام جواد هر دوتاش وهم چنین کسی ک سحر میشه راه اجنه ب خونش باز شده حتما حرز ابی دجانه رو در گوگل نگا کنید و همراه داشته باشین. وبنویسین واین سه تا دعایی ک گفتم قویترین سحرهاوطلسمات رو باطل میکنه وهم چنین یکی از شرایط دعا نوشتن اینه ک روزی ک میخوایم بنویسیم و روزی ک میخوایم ب بازو ببندیم نباید قمر در عقرب باشد ک این رو میشه از تو اینترنت نگا کرد ک ایا اون روز قمر در عقرب هست یا نه وهر سه تا دعایی ک گفتم ب بازوتون ببندیم

نویسنده : مهسا تاریخ : 1399/01/12

من یه دختر واقعا زجر کشیدم یه دختری ک ب خاطر حسادت اطرافیان و ظلم بی حد واندازشون همه چیزم رو تو زندگیم از دست دادم درسم رو ایندم رو همه چیزم رو ، آنقدر تو زندگیم اذیت شدم ک نماز نمیخوندم یه جایی از زندگیم فهمیدم فقط نماز واهل بیته ک میتونه منو نجات بده زیاد برام سحر وجادو میکردن ب خاطر این ک نتونسته باشم درس بخونم یکی از اثرات سحر وجادو عصبانیته بی دلیل عصبی بودم ولی از وقتی حرز ابی دجانه و امام جواد رو گذاشتم پیشم حالم خوبه و سوره ی الرحمن رو هم گاهی وقتها ک حالم خیلی بد میشه باهاش غسل میکنم و از تمام اونایی ک اینو میخونن خواهش میکنم حتما نماز بخوانید و حتما واسه هر مشکلی ک دارین حتما زیارت عاشورا دعای توسل و زیارت جامه ی کبیره بخوانید خیلی خوبه بعضی از دعاها دیر اجابت میشن باید چن سال این دعاها رو ادامه بدی تا اجابت بشن بعضی از دعاها مث بیماری لاعلاجند ک با یک بار ودو بار رفتن پیش دکتر خوب نمیشه باید اونقدر ادامه بدی تا حل بشه همون طور ک در اینترنت ذکر شده دعای توسل را هرروز بخوان ک اصل اثر آن مربوط ب هر روز خواندنه هر کس این دعا را هرروز بخواند کلیدی است ک ب هر قلفی میخورد وهم چنی

نویسنده : رامین تاریخ : 1399/01/11

با سلام شما حتما حرز ابی دجانه و حرز امام جواد رو همراه داشته باشین و حرز ابی دجانه در اینترنت ذکر شده و بذاریم تو یه پارچه و یه کش بزنید بهش و ب بازوتون ببندین و همیشه همراه داشته باشین

نویسنده : راضیه تاریخ : 1399/01/01

واقعا حرز امام جواد موثره برید اثرات معجزه اسای اون رو بخونید و من از زمانی ک حرز رو گذاشتم پیشم حالم خوبه وهم چنین هروقت سوره ی الرحمن رو رو اب میخونم وباهاش غسل میکنم خیلی واسم خوبه

نویسنده : الهه تاریخ : 1398/12/28

با سلام آیه ی 33سوره ی الرحمن رو 70مرتبه روی آب بخوانید واز اون آب بخورید و حتما با اون آب غسل کنید قویترین سحرها وطلسمات رو باطل میکنه و حتما اثرات معجزه آسای حرز امام رو در اینترنت بخوانید و حرز امام جواد حرز صغیر کبیر رو با تمام شرایط ک در اینترنت ذکر شده بنویسید و بر بازوی راست ببندید قویترین سحر ها و طلسمات رو باطل میکنه حتما شرایطی رو در اینترنت نگاه کنید و حرز کبیر شکلی دارد ک من خودم چون ترسیدم اون شکل رو اشتباه بکشم اون شکل رو اصلا نکشیدم فقط عربی حرز رو نوشتم ترسیدم اون شکل رو اشتباه بکشم و اثر بدی روم بذاره ب خاطر همین نکشیدمش

نویسنده : مسعود تاریخ : 1398/12/14

من از سال ۹۶ تا الان کارهام ریخته بهم وجور درنمیادودارم دائم ضرر میکنم خواهشا راهنماییم کنید

نویسنده : بابک تاریخ : 1399/01/12

ببینید حرز ابی دجانه و حرز امام جواد ک حرز صغیر کبیر آن در اینترنت ذکر شده رو همیشه همراه داشته باشین ک اثرات آن هم در اینترنت ذکر شده حتما اثرات شگفت انگیز حرز امام جواد رو در اینترنت بخوانید

نویسنده : زینب تاریخ : 1398/11/18

در.روستای.ما.درخانه.ی.مادر.بزرگم.درچاه.انها.طلسم.بود. چیکار.کنیم.باطل.کنیم.علت.ان.چیست

نویسنده : صابر تاریخ : 1398/10/17

من زندگیم باسحروجادوبهم ریخته والان به کمکتون نیازدارم بایدچکارکنم

نویسنده : محمد تاریخ : 1398/09/11

باسلام چندوقته احساس اشفتگی دارم وهمه کارام جوردرنمیاد ووقتی از کارقبلیم اومدم بیرون بدتر شدتاقبل اون خوب بود ولی نمیدونم مشکل چیه والکی درگیرم مغزم ی جاگیرکرده. لطفا کمکم کنید

توکل به الله

نویسنده : زهراحاجی محمودی تاریخ : 1398/06/03

باعرض سلام وخسته نباشید درمورد رفع سحر وجادو باید به کی مراجعه کرد واقعن نگران هستم اگر امکان داره زودتر جواب بدین باتشکر

تنهاراهش توکل به خداست

نویسنده : محمد تاریخ : 1398/04/27

سلام آقا واسه من دعا گرفتن پیش هرکس میرم واسه باطل کردنش شخص مریض میشه که گوشاش حرفای منو نمیشنوه یا دچار دل‌درد شدید میشه چکار کنم

علاج سحر، قرآن و تلاوت آن است

نویسنده : بی نام تاریخ : 1397/12/17

دعایی که نوشته روی طلسم شده بخوانید حتما باید حضوری روی سرش بخونیم یا از راه دورم میشه بخونیم واسش؟لطفا جواب بدید خیلی مهمه

نویسنده : فره تاریخ : 1397/09/14

یک راه نشان دهید برای رد جادو تشکر

نویسنده : ایلیا تاریخ : 1397/05/02

من وهمسرم هیچ مشکلی باهم نداریم ولی ازشبی که رفتیم خونه ی یکی از اقوام رابطمون خراب شد .میگن جادو شدی چطوری باطلش کنم

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1397/04/17

خواهش میکنم دعا کنین برام عشقمو با سحر و جادو ازم گرفتن نمیدونم چیکار کنم دعا کنین برگرده دنیامه

زندگی منم کسی هست درست کرد دنیامو برگردوند

نویسنده : آقای حیدر تاریخ : 1397/04/02

سلام من کارهایم همه بسته شد هست چکار کنم

نویسنده : لاله تاریخ : 1397/03/17

وای از دست جادو

نویسنده : حلما تاریخ : 1397/03/16

من بعد از ازدواج از همسرم متنفرم شدم و تصمیم بخ جدایی دارم بهم میگن طلسم شدی آیا راسته

نویسنده : نفس تاریخ : 1397/02/29

چطوری میشه جادوی چگر رو باطل کرد؟

پسرم مرا ترک کرده دلم خیلی براش تنگ شده چکار کنم زود به دیدنم بیاید

سلام

نویسنده : ن تاریخ : 1396/12/24

سلام من پسری 24 سالم هالا نامزد شدم این دوماه پیش خیلی دعوای داریم منو نامزدم از اولین روز تا هالا همش سربحث وخیلی مشکلات دارم وهمیشه حل نمیشن خیلی بدشانس طورخداا بگین چکار کنم

نویسنده : .. تاریخ : 1396/12/21

من اول خیلی خواستگار داشتم یه مدت ب طرز عجیبی از خواستگارام کم شد مطمعنم و میدونم کی دعام کرده فقط نمیدونم ک چجوری باطلش کنم

نویسنده : مینا تاریخ : 1396/09/14

سلام من همیشه بی حوصله وکسلم یه موقع هایی باهمسرم چیزهای الکی بگومگوداریم درضمن من نسبت به همسرم سردهستم ایاجادوشدم

نویسنده : مريم تاریخ : 1396/08/08

خدا لعنت کنه کسی که برای بدبختی کسی دعا وجادو میکنه همیشه توکل به خدا کنید برای شروع هر کاری وخودتون به خودش بسبارید

سلام اگر راهی برای حل باطل کردن سحر جادو هست راهنمایی کنید ممنون

نویسنده : سپیده تاریخ : 1396/07/22

من توامر ازدواج همش دچارمشکل میشم وخواستگارای زیادی دارم, ولی همشون جورنمیشن, به طورخیلی عجیبی میزارن میرن لطفا راهنماییم کنید,اگرطلسم ازدواج شده باشم وبختم رو بسته باشن, باید چه کارکنم؟,

نویسنده : ملیکا تاریخ : 1396/07/11

باسلام چطور دست کسی که سحر و جادو میکند را رو کنیم؟؟

نویسنده : مجيد الوالقاسم تاریخ : 1396/06/18

سلام میخام بگم من را سحر جادو کردن باید چه کار بکنم

نویسنده : مریم تاریخ : 1396/06/13

به نظر من این دیگه طلسم نیست

نویسنده : زهرا تاریخ : 1396/05/19

سلام من دختر 21ساله هستم بعد سه سال فهمیدیم بخت منو یکی از فامیلا بسته پیشه دعا نویس رفتم دعاش گره منو حل نکرده .خودم دعاهای زیادی برای باطل شدندش خاندم اما باطل نشده نمیدونم دیگه چیکار کنم میشه بگین چ دعاهایی بخونم چ وار کنم از این گرفتاری نجات پیدا کنم شبا ازخوابم میترسم .خونه تنها باشم میترسم احساس میکنم یکی حست میشه بهم بگین چیکار کنم جادو یی کرده باطل بشه با تشکر

ایته الکرسی زیادبخون به خداوائمه پناه ببرنه به دعاوکتاب

نویسنده : سحر تاریخ : 1396/05/18

سلام سحر و جادو واقعیت داره من باور نداشتم تا درمورد زندگی خودم پیش اومد جادو شدم و توسط کسی از آن باخبر شدم خدا لعنت کنه کسیکه از بخل و حسادت برای دیگران بد میخواد

نویسنده : مهدی تاریخ : 1396/05/03

دستتون درد نکنه ، اما اینایی که هی میرن سحر میکنن زندگی ملت رو خدایی باید برن روانپزشکی این حسادت مزخرف شون رو درمان کنند

نویسنده : قاصدک تاریخ : 1396/04/03

سلام موفق باشید

نویسنده : مهدیس تاریخ : 1396/03/22

من و همسرم از نظر پزشکی هیچ مانعی برای بچه دار شدن نداریم .. میگن سحر و جادو شدی ! چجوری بفهمم و چجوری باطلش کنم .. 😞

نویسنده : هادی اسماعیلی تاریخ : 1398/02/26

کوتاه نظرانی که پیشرفت وبزرگ شدن واسایش دیگران واعم ازهمسایگان ویانزدیکان رونتونندببیننددلیل اش هم مشخص بخاطرکوتاه بینی خودشون میباشدنکنیدوهمیشه خوبی مردم وموفقعیت دیگران وخواستارباشیدتابتونیدبه اونچه که دوست داریدروبهشون برسید

معلوم نیست درست گفته باشند بر فرض اگر درست گفته باشند مداومت کنید به خواندن ایه الکرسی

سلام حل این مشکل فقط اینه با خدا باشی ذکر کنی همیشه وقتی میخوابی بیدار میشی هرکاری میکنی ازخونه بیرون میری داخل خونه می میری آیته الکرسی بخون

نویسنده : فرشته تاریخ : 1396/01/31

خانوما دنبال دعا برای خراب کردن زندگی دیگران نرید در نظر بگیرید خدا میبینه وبدش میاد یادتون باشه چوب خدا صدا ندارد