پرسش و پاسخ  /  احکام  /  فلسفه احکام

واجبات کدامند؟

سوال واجبات کدامند؟

جواب

کاربر گرامی! واجبات را می توان بر سه دسته تقسیم کرد:

1. واجبات اعتقادی: یعنی هر مسلمان واجب است با الزام عقلی به «اصول دین» معترف و معتقد باشد، که در غیر این صورت از دین خارج است.

2. واجبات شرعی: یعنی هر مسلمان پس از قبول اصول دین باید به قوانین و «فروع دین» پایبند بوده و به دستورات آن عمل نماید.

3. واجبات عرفی و اخلاقی: یعنی هر مسلمان لازم است به نکات عرفی و اخلاقی که در دین اسلام به آنها سفارش شده توجه داشته باشد و آنها را رعایت کند. در این باب می توان امانت داری را مثال زد، به این ترتیب که فرد لازم نیست به دنبال گرفتن امانت باشد ولی در صورتی که شخصی امانتی را نزد او گذاشت باید در حفظ آن کوشا باشد. و یا این که هر فرد مسلمان لازم است شئونات اخلاقی را در میان افراد جامعه رعایت کند. و به طور کلی یک سری باید ها و نباید ها در عرف وجود دارد که عدم رعایت آنها با اسلام و مسلمانی سازگاری ندارد.

کلمات کلیدی
دین  |  دین اسلام  |  گرامی  |  امانت  |  واجبات  |  واجبات عرفی و اخلاقی  |
لینک کوتاه :

گفته واجبات دینی نگفته توضیح بده

نویسنده : Tatality ye تاریخ : 1400/11/07

لطفا نام ببرید توضیحات نخواسته که😶

نویسنده : نادیا تاریخ : 1399/11/19

خیلی خوبه

سوال من اینه واجبات دینی ما کدامند ولی نیستش

نویسنده : سيد نيوز تاریخ : 1390/05/19

احسنتم . بسیار روان بیان شده است . از خداوند متعال برای شما طلب موفقیت میکنم . التماس دعا