منابع اطلاعاتی در مورد علم جفر

سوال با سلام و احترام می خواهم اطلاعاتی در مورد علم جفر و راز های آن پیدا کنم خواهشمندم کتاب یا هر مرجع دیگری در این رابطه در اختیار اینجانب قرار دهید

جواب

علم جفر جزء علوم غریبه است و علم آن در نزد هر کسی یافت نمی شود و بر طبق نظر مراجع  "آنچه از این علوم در حال حاضر نزد مردم است، غالباً تا این حد که موجب یقین و اطمینان به کشف امور غیبی و خبر دادن از آنها شوند، قابل اعتماد نیستند، ولی آموختن علومی مانند جفر و رمل بطور صحیح اشکال ندارد به شرطی که مفسده‏ای بر آنها مترتّب نشود"[1] و در شرایط و جو اکنون زمانه ما که بازار شیادانی که به اسم رمالی و آشنایی با علوم غریبه از اعتماد مردم سوء استفاده کرده و اموال و اعراض آنان را مورد تعرض قرار می دهند بسیار داغ شده است لذا در این زمینه بسیار باید آگاه باشید که فریب نخورید و خیلی از این کارها و اعمال کنونی در جامعه از نظر قانونی هم ممنوع است و پیگرد دارد، اما در مورد علم جفر حقیقی باید خدمت شما عرض کنیم که سایت ما در این زمینه فعالیت نمی کند و لذا تخصصی پیرامون این موضوعات دارا نمی باشد.

از اینرو به شما متذکر می شویم بهتر است دنبال علمی باشید که شما را به سعادت و کمال دنیوی و اجر اخروی برساند که تحصیل آن به طبع دید شما را به کائنات روشن و چراغ درون شما را فروزان می نماید و آن نیست جز علوم قرآن، اخلاق، فقه ...

[1]توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 980

کلمات کلیدی
علم  |  منابع اطلاعاتی  |  جفر  |  منابع اطلاعاتی در مورد علم  |  علم جفر جزء علوم غریبه  |  جفر جزء علوم غریبه  |
لینک کوتاه :
نویسنده : هر چی دوست داری صدام كن تاریخ : 1391/11/26

اصلا سایت جالبی نبود شماهم به جای این که به دنبال این باشید که مردم را رابه علوم دیگر هدایت کنید می توانید در مورد علم جفر بیشتر مطلب بگذارید اگر کسی کار نداشته باشد الکی هزینه صرف جستو جوی این علم نمی کند؟