پرسش و پاسخ  /  اجتماع و سیاست  /  ولایت فقیه  /  ولایت فقیه از دیدگاه علما

نظر آیت الله بهجت در مورد ولایت فقیه

تعداد بازدید : 14068     تاریخ درج : 1388/11/14     منبع : سایت پرسجو

سوال در کتب متعدد راجع به رهبری آیت الله خامنه ای، مراجع عظام نظرات مساعد خود را داده اند اما با کمال تأسف بنده نظری از آیت الله بهجت شنیده ام خواهش می کنم نظر ایشان راجع به ولایت فقیه و ولایت آیت الله خامنه ای را عرض کنید .

جواب آنچه در تماس تلفنی و ملاقات حضوری با آیت الله محفوظی (مسؤول دفتر ایشان) حاصل گشت به شرح ذیل می باشد: «ایشان اصل ولایت فقیه را قبول دارند. نظر تفصیلی ایشان پیرامون ولایت فقیه در ضمن مباحث قضا ایراد شده است .
همچنین ایشان حفظ جمهوری اسلامی و تبعیت از احکام حکومتی و مقررات و قوانین جمهوری اسلامی ایران را لازم می دانند و ارتباط نزدیک و صمیمی با مقام معظم رهبری داشته و دارند و در ایامی که مقام معظم رهبری به شهر مقدس قم مشرف می شوند با ایشان دیدار و ملاقات می نمایند. بنابراین هرگونه مطلبی برخلاف این واقعیت، به هیچ وجه صحیح نیست و مناسب است جهت بررسی دقیق این گونه مطالب، آنها را به صورت کامل و مستند برای این مرکز ارسال نمایید.

کلمات کلیدی
جمهوری اسلامی  |  مقام معظم رهبری  |  آیت‌الله بهجت در مورد ولایت‌فقیه  |  ولایت‌فقیه در‌ضمن مباحث قضا ایراد  |  ملاقات حضوری با آیت‌الله محفوظی  |
لینک کوتاه :
نویسنده : امیر تاریخ : 1396/10/24

ایکاش یک همچین شخصیتی والا و بزرگی رهبر ما میشدن حیف شد

خداوند بهترین فرد رو به رهبری رسوندن، کرامات عرفانی تنها ملاک برای رهبری نیست.

نویسنده : سید حسین االتفاخ تاریخ : 1394/04/01

خداروح آیت الله بهجت رارحمت کند.امیدوارم دعای وی هم دردنیاوهم درآخرت سربلندی ایران اسلامی باشد