پرسش و پاسخ  /  عقاید  /  نبوت  /  اسامی و تعداد پیامبران

از 124 هزار پیامبر نام آنها که در قرآن آمده

سوال از 124 هزار پیامبر چند پیامبر اسم هاشان و داستانهاشون در قرآن وجود دارد؟

جواب

طبق روایات، ده ها هزار پیامبر از طرف خداوند مأمور به تبلیغ و هدایت مردم بودند که بر اساس بیشتر منابع شمار آنان، 124000 نفر بوده است.[1] قرآن نیز اعلام نموده است که صرف نظر از برخی امتیازاتی که تعدادی از پیامبران بر دیگر انبیا داشته اند،[2] اما با توجه به این که پیامشان یکی بوده و همۀ آنان، مردم را به یک هدف راهنمایی می نمودند، نمی توانیم از این لحاظ، میان آنان تفاوتی قائل شویم.[3] از طرفی، خداوند به پیامبرش اعلام نمود، با این که ماجراهای فراوانی از پیامبران گذشته در قرآن وجود دارد، اما داستان بسیاری از پیامبران نیز نقل نشده است،[4]و این موضوع نیز طبیعی است؛ چون تنها ذکر نام تمام آن پیامبران، حجمی به اندازۀ کل کلمات قرآن را اشغال می نمود، چه رسد به این که به ماجرای آنان نیز پرداخته شود! براین اساس و با توجه به مشترک بودن پیام تمام آنان، ذکر چند نمونه، برای هدفی که قرآن کریم از نقل داستان گذشتگان دنبال می نمود، کافی بود و چه بهتر و شیواتر که این نمونه ها به گونه ای انتخاب شوند که به سادگی، قابل دست رسی و تحقیق باشند.

پیامبرانی که نام مبارکشان در قرآن مجید ذکر شده عبارتند از:

1 آدم(ع)

2 ابراهیم(ع)

3 ادریس(ع)

4 اسحاق(ع)

5 الیاس(ع)

6 ایوب(ع)

7 داود(ع)

8 ذی الکفل (حزقیل)(ع)

9 ذوالنون(یونس)(ع)

10 زکریا(ع)

11 شعیب(ع)

12 سلیمان(ع)

13 صالح(ع)

14 عیسی(ع)

15 لوط(ع)

16 موسی(ع)

17 نوح(ع)

18 هارون(ع)

19 هود(ع)

20 یحیی(ع)

21 یعقوب(ع)

22 محمد(ص)

23 اسماعیل(ع)

24 یوسف(ع)

25 الیسع(ع)

26 عزیر(ع[5]

[1] شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، ج 4، ص 180، ح 5407، انتشارات جامعۀ مدرسین، قم، 1413 ق.

[2] بقره، 253، "تلک الرسل فضلنا بعضهم علی بعض

[3] آل عمران، 84؛ بقره 136 و 285، "لا نفرق بین أحد من رسله

[4] غافر، 78، "و لقد أرسلنا رسلا من قبلک منهم من قصصنا علیک و منهم من لم نقصص علیک".

[5] پایگاه حوزه25132513

کلمات کلیدی
پیام  |  روایات  |  داستان  |  در قرآن  |  پیامبر نام  |  هزار پیامبر  |  لم نقصص علیک  |  پیامبر از طرف خداوند  |
لینک کوتاه :
نویسنده : کیارش عربی تاریخ : 1402/08/27

۱۲۴/۰۰۰ تا پیامبرن نه انقدر

10000 ابوالفضل شاکری

نویسنده : عاطفه زاهد و مریم زاهد تاریخ : 1400/12/19

چقدر امام هست خیلی زیاد هست مامانم میگه ۱۲۴ تا پیغبر هست یا خدا

۱۲۴ هزار

نویسنده : ساجده زارعی تاریخ : 1400/10/28

خیلی عالی که اسم پیامبر ها در آن است

نویسنده : تهمينه تاریخ : 1400/10/06

سلام ! در داستان سوره کهف اسم خضر ع آمده آیا آنها در جمله انبیا نیست ؟. تشکر

نچ .نوح .ابراهیم موسی عیسی محمد

عالی

خوب

نویسنده : محسن تاریخ : 1400/08/10

ینی نمیدنستی به حضرت محمد میگن خاتمالانبیا ینی آخرین پیامبر

آیاحضرت محمد بعد از عیسی است ؟؟؟؟؟؟؟ زود بگین لازم دارم

نویسنده : حامد انوری تاریخ : 1400/08/21

نه حضرت محمد ع آخرین پیامبر اوللعزم است حضرت عیسی ع پیامبر دوم است

نویسنده : 90 تاریخ : 1400/07/30

آره دیگه حضرت محمد بعد از حضرت عیسی هست

حضرت خضر هم هست

نویسنده : حامد انوری تاریخ : 1400/08/21

بله

سلام بچه ها وجود دارد من ۴۱ پیدا کردم

نویسنده : عالیییییی تاریخ : 1399/11/12

عالییییی

عالی بود

نویسنده : دیانا و سارینا پایرنج تاریخ : 1399/09/08

خوبه برای تقلب😂😂

این چه حرف هستش برای تقلب میگه بیتربیت

اسم کل یپیانبر ها را من خواستم پس چرا همین چند تا را اورد

نویسنده : Shadi تاریخ : 1399/08/24

عالی بود اما بهتر بود تمام اسم ها رو بیارید باتشکر

نویسنده : ناظم تاریخ : 1399/08/18

جایی گفته اند 124000 پیامبر و پیامبر زاده بنابراین این روایات بسیار مبهم است و غیر قابل تحقیق و دنبال کردن .

نویسنده : کم بود تاریخ : 1399/08/09

بدبدبدبدبدبدبد

فقط همینان 😐

نویسنده : کاشکی من در ان دوره بودم تاریخ : 1399/07/24

کاشکی من در ان دوره بودم

نویسنده : علی تاریخ : 1399/07/12

عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییی

نویسنده : پیمان تاریخ : 1399/06/20

خیلی دوست داشتم زندگی انها هم بود

عالیی

ای کاش زندگی نامه اشان می نوشتید

اله

سلام خوب است ولی ای کاش زندگی نامه هاشونم مینوشتید با تشکر.............

سلام خیلی خوب است ولی ای کاش زندگی نامه پیامبران هم مینوشتید و نام هر ۱۲۴۰۰۰ پیامبر را مینوشتید ما تمام پیامبران را نمیشناسیم

نویسنده : روح الامینح تاریخ : 1400/05/08

دقیقا راست میگی

سلام

👍

نویسنده : اااااااا تاریخ : 1398/10/20

خیلی جالب

نویسنده : الناز تاریخ : 1398/10/14

واقعا خیلی بدردم خورد👍👍👍

اسم پیامبران

نویسنده : یاسمن تاریخ : 1398/09/11

به نظرم خوب بود و بدردم خورد

نویسنده : بیتا تاریخ : 1398/08/14

سلام‌ دوستان تشکر مکنم

نویسنده : بهار تاریخ : 1398/08/12

کاش اسم تمام پیامبران بود

نویسنده : اسرا تاریخ : 1398/07/20

واقع ان که خوب همشو بنویس

نویسنده : ریحانه تاریخ : 1398/07/14

به روایتی میگویند پیامبری به اسم دانیال داریم

نویسنده : سینا کهدویی تاریخ : 1398/06/07

چرا کله اسمهای پیامبران نبود چرا ؟؟؟؟؟

نویسنده : حاصل تاریخ : 1398/05/04

با سلام حرف شما منطقی است اما برای تمام کره زمین شهرهای مختلفی وجود داشته و چندین پیامبر به طور همزمان برای نقاط مختلفی فرستاده شدن تا بطور همزمان امکان رسالت وجود داشته باشه، در ضمن خیلی از پیامبران عمر بسیار کوتاهی در رسالت و دعوت داشتند یعنی ممکنه در 30 سالگی پیامبر شده باشه و مدتی بعد توسط مردم کشته شده باشه.

من یونا یعنی نام دوم حضرت یونس ع را خوش دارم

نویسنده : کارگر تاریخ : 1398/04/03

میخوام بدونم

نویسنده : محمود تاریخ : 1398/03/21

از زمان حبوط حضرت آدم تا بعثت حضرت رسول اکرم ص حدود 6000 سال گذشت اگر 124 هزار پیامبر بر این سالها تقسیم شود هر دو هفته باید یک پیامبر ظهور می کرده، آیا احتمال ندارد این تعداد پیامبر مربوط به دوران خلقت انسانهایی قبل از آدم ع بوده باشد؟

نویسنده : یه بنده خدا تاریخ : 1398/02/25

یعنی شما میخواید ۱۲۴۰۰۰ تا اسم رو بخونین انتضار دارین کسی که سایت رو زده ۱۲۴۰۰۰ اسم تو سایت بزنه واقعن که

اسم پیامبران

نویسنده : سلام تاریخ : 1397/09/08

می خوام اسم همه ی پیامبران را بدانم

نویسنده : N تاریخ : 1396/11/09

چرا کامل نیست

نویسنده : محمدی تاریخ : 1396/11/02

لطفا نام تمام پیامبر رو بنویسید ممنون

نویسنده : امیر تاریخ : 1396/09/08

لطفااسم کل پیامبر

نویسنده : یاسمین کلانتری تاریخ : 1396/04/13

سلام ببخشید من اسم های پیامبران را میخواستم

خدا وند از شما رازی باشه

ایا در اروپا پیامبری نازل شده

نویسنده : درسا تاریخ : 1395/01/31

چرا اسم تمامشونو نمیزارید.................................""""""

نویسنده : ایدا تاریخ : 1394/03/06

خواهشها اسم همشونو بزارید خواهش میکنم

نویسنده : مصطفی رفیعی شیشه گورابی تاریخ : 1394/03/01

چرا اطلاعات ما در مورد پیامبران اینقدر کم است که شنیدن هر مطلبی در مورد بیشترپیامبران برای ما تازگی دارد لطفا مطالب بیشتری در مورد پیامبران پیشین بنویسیدخدا شمارا بیامرزد

نویسنده : kamran تاریخ : 1394/01/25

اگه میشه اسم ها را کامل بگذارید ممنون

نویسنده : حسین تاریخ : 1393/12/03

کامل نیست

نویسنده : یه دوست تاریخ : 1393/11/27

عالی بود.

نویسنده : ناهی تاریخ : 1393/07/14

مرسی

نویسنده : سلام.abn تاریخ : 1391/01/29

سلام. ببخشین میخوام اسم های پیامبران بیشتری پیدا کنم باید چ کار کنم اثلا هستش ک بگردم.

نویسنده : سلام تاریخ : 1397/10/14

منم همین سوال رو دارم

نویسنده : سید حسن رضوی تاریخ : 1394/10/23

کدام پیامبر هست که بواسطه شرط خواندن نماز شب به پیامبری رسید

نویسنده : دوست تاریخ : 1394/10/10

بزن صدو بیست وچهار پیا مبر