پرسش و پاسخ  /  تاریخ وسیره  /  تاریخ اهل بیت علیهم السلام  /  امام حسین(ع)  /  فرزندان امام حسین(ع)

حضرت رقیه در تاریخ

سوال آیا حضرت امام حسین دارای دختری به نام حضرت رقیه می باشد؟ آیا او سه ساله بوده یا چهار ساله؟ آیا به شهادت رسیده؟ آیا واقعا قبر او در شام ( سوریه ) است؟ لطفا به سوالات به صورت صریح و واضح جواب دهید؟

جواب
کاربر گرامی در تاریخ، دختری به نام رقیه از دختران امام حسین(ع) ذکر شده که در سن چهار سالگی در کربلا حضور داشت و در خرابه شام جان داد.[i]
البته درباره این دختر و شهادتش در میان مورخین نظر واحدی وجود ندارد.[ii]
لذا شما می توانید با مراجعه به لینک های زیر که از مطالب همین سایت در نظر گرفته شده اقوال مورخین در این مورد را بررسی، و پاسخ خود را بیابید.

 پژوهشی در هویت تاریخی حضرت رقیه (علیهاالسلام) نام واقعی رقیه دختر امام حسین(ع)

[i] کامل بهایی ص 179 منتهی الامال ص 437.

[ii] فرهنگ عاشورا ص 185.
کلمات کلیدی
دختر  |  نام واقعی رقیه دختر امام  |  رقیه دختر امام حسین  |  حضرت رقیه در تاریخ  |  دختر امام حسین  |  هویت تاریخی حضرت رقیه  |
لینک کوتاه :

سلام علیکم چرا حضرت زینب و امام سجاد علیه السلام مانع اورن سر امام حسین علیه السلام برای حضرت رقیه نشدند