پرسش و پاسخ  /  احکام  /  احکام روزه  /  رؤیت هلال و عید فطر

اولین نماز عید فطر و قربان در چه سالی و کجا خوانده شد؟

سوال اولین نماز عید فطر و قربان در چه سالی و کجا خوانده شد؟

جواب

به گفته برخی از منابع، نماز عید فطر و قربان، در سال دوم هجری تشریع شده است. [1] که قاعدتا باید در شهر مدینه برگزار شده باشد.

اما در این باره که اولین نماز دقیقا در چه تاریخی از سال دوم هجری و در کدام مکان از مدینه برگزار شده است، مطلب قابل استنادی نیافتیم.

[1] ر.ک: دکتر محمد خزائلی، احکام قرآن، ص 387.

کلمات کلیدی
نماز  |  نماز عید  |  نماز عید فطر  |  قربان  |  عید فطر  |