پرسش و پاسخ  /  تاریخ وسیره  /  تاریخ اهل بیت علیهم السلام  /  امام زمان(عج)  /  ظهور امام زمان(ع)  /  تعیین وقت ظهور

زمان و محل ظهور امام زمان(عج)

سوال بسیار مشتاق امام مهدی هستم و دوست دارم بدانم ظهورش در کجا خواهد بود و پس از آن چه اتفاقی خواهد افتاد، چه کسانی می توانند با او ملاقات کنند؟

جواب

1- امام عصر(عج) محبوب قلب تمام صالحان عالم است. و این علامت سلامت روحی شما و تمامی کسانی است که مشتاق مصلح کل و انسان کامل هستید. امام عصر(عج) در مکه ظهور خواهد کرد و بعد از جنگ و جدالهای بسیاری با طواغیت و سر کشان زمانه با پیروزی کامل بر تمام جهان فائق می آید و حکومت جهانی تحت لوای اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه و آله و سلم) بر قرار خواهد کرد. و انشاء الله انسانهای رستگار به لقاء دیدار او نائل خواهند شد. کسانی که چهل روز پیوسته بعد از نماز صبح دعای عهد را بخوانند، اگر از دنیا رفته باشند هم انشاء الله در عهد حکومت امام و ظهور آن حضرت زنده خواهند شد و به ملاقات ایشان خواهند رسید.

2- زمان ظهور حضرت به نحو قطعی بر کسی معلوم نیست و در روایات اسلامی کسانی که تعیین وقت کنند، مورد تکذیب واقع می شوند. ولی به هر تقدیر آرزوی همه ما آن است که امام عصر(عج) هر چه زودتر ظهور فرموده و جهان را پر از عدل و داد کند بعد از آن که پر از ظلم و جور شده است.

کلمات کلیدی
امام  |  ظهور  |  امام زمان ( عج )  |  محل ظهور امام زمان  |  زمان و محل ظهور امام  |
لینک کوتاه :
نویسنده : محمد طاها تاریخ : 1402/05/17

اشالله امام زمان زودتر ظهور کنه انشاالله

نویسنده : سید مرتضی پورایوانی تاریخ : 1399/01/22

توی متن این مطلب غلط املایی دارید، ان شاءالله درست است نه انشاءالله! لطفا زحمت ویرایش آن را بکشید

نویسنده : مهدی مبشری تاریخ : 1394/07/06

من از خدا میخواهم امام زمان هرچه زودتر ظهور کند

نویسنده : abolfazl تاریخ : 1393/05/29

سلام و خسته نباشید یه سوال داشتم دلیل و مدرکی هس که ایشون اونجا ظهور میکنن منظورم آیه یا تفسیر یا چیزی مشابه این موارد؟؟؟

نویسنده : حسین محمودی تاریخ : 1391/02/05

ان شاء الله که خدا ظهور امام عصر را خیلی زود نزدیک کند