پرسش و پاسخ  /  قرآن  /  پرسش هايی از کلمات قرآن

منظور قرآن از کلمه عمران در سوره آل عمران

سوال عمرانی که در سوره آل عمران ذکر شده است آیا پیامبر است؟ آل عمران چه کسانی هستند؟

جواب

هم پدر حضرت موسی(ع) و هم پدر حضرت مریم(س) عمران نام داشته اند و هم موسی و هارون ... را آل عمران می توان نامید و هم مریم و مسیح(ع) و احیاناً همسر جناب عمران را هم می توان آل عمران نامید ولی چون در همه قرآن تنها یک بار اسم آل عمران به میان آمده است و در آیات دیگر از مریم بنت عمران نامی به میان آمده است ولی از موسی بن عمران با این عنوان نامی به میان نیامده است و در آیات بعد هم به تفصیل زندگی حضرت مریم و مسیح می پردازد به نظر می رسد که مقصود از آل عمران در این آیه شریفه حضرت مریم و مسیح (ع) و همسر ایشان (زوج جناب عمران) باشد. در ضمن فاصله زمانی این دو عمران حدود هزار و هشتصد سال می باشد. (ر.ک المیزان، ج 3، ذیل آیه 33 سوره آل عمران) پس عمران پیامبر نبوده است.

کلمات کلیدی
عمران  |  مریم بنت عمران  |  کلمه عمران در سوره آل‌عمران  |  منظور قرآن از کلمه عمران  |  آیه شریفه حضرت مریم  |
لینک کوتاه :
نویسنده : Rosa تاریخ : 1398/03/04

نکته جالبی بود برای پدر امام علی ( ع) . اما قابل قبول نیست . چون هیچ کس ایشان را با این نام نمی شناسد . وقتی قران این چنین می گوید آل عمران ، منظور خانواده ای است که معرف تمام جهانیان هستند . حتی پیامبران موسی و هارون (ع) نیز نیستند ، چون اینها پسر هستند و مانند پسران یعقوب ( ع) می توانست آنها را بنی عمران بنامد . و از آنجا که ال به معنای خانواده است و شامل زن و بچه میشود ، به همین خانواده مطهر می رسد .

بد نیست در این مورد هم تامل کنید که نام پدر گرامی حضرت امیر مؤمنان علیه السلام هم عمران است

نویسنده : هانیه تاریخ : 1397/09/02

نسبت ال عمران وال ابراهیم