پرسش و پاسخ  /  احکام  /  حدود و مجازات اسلامی  /  همجنس بازی

حرمت همجنس بازی در اسلام

سوال

نظر اسلام پیرامون همجنس بازی چیست؟و احکام مربوط به آن کدام است؟

جواب

همجنس گرائی از نظر اسلام جزو گناهان کبیره و از نظر فقهی حرام محسوب می گردد و مجازات های سنگینی بر آن قرار داده شده است.

البته باید توجه داشت که:

1. صدق عنوان لواط در صورتی است که به اندازه حشفه دخول انجام شود، ‏در غیر این صورت اصلا لواطی انجام نگرفته است هر چند گناه کبیره ی دیگری غیر لواط صورت گرفته است که به آن تفخیذ می گویند که در ‏صورت ثابت شدن برای آن نیز صد تازیانه تعزیری از طرف حاکم شرع قرار داده شده است. [i] اما در باره ی آثار فقهی لواط (مانند حرمت ابدی خواهر و مادر ‏مفعول و...) امام(ره)، حتی دخول کمتر از حشفه را موجب حرمت ابدی ازدواج با خواهر و مادر و دختر مفعول می داند. [ii] پس آثار دیگر لواط این است که مادر و ‏خواهر مفعول بر فاعل تا ابد، حرام شده و او نمی تواند با آنها ازدواج کند و لو این که فاعل در حال لواط بالغ نبوده باشد.

2. اگر عمل شنیع لواط به طریق شرعی [iii]  اثبات شود و فاعل و مفعول با رضایت تن به این عمل ضد انسانی و ضد اخلاقی داده باشند حکم آنان قتل است که یا دیوار بر آنان خراب می شود یا از بلندی پرتاب می شوند یا با شمشیر کشته و یا در آتش سوزانده می شوند (البته سوزاندن در آتش تنها منحصر به جرم لواط است و به خاطر جرائم دیگر کسی سوزانده نمی شود) [iv] .

البته چنان چه کسی العیاذ بالله مرتکب این گناه شد و عمل شنیع او مخفی ماند لازم نیست که خود را به محاکم شرعی معرفی کند و تنها توبه بین او و خدایش کافی است.

[i] تحریر الوسیلة: ج 2 ص 446 مسأله 6.

[ii] تحریر الوسیله:ج 2 (کتاب النکاح المصاهره و مایلحق بها) ص 268 مسأله 24.

[iii] -  یعنی یا هر ‏یک از طرفین به این عمل چهار مرتبه اقرار نمایند و یا این که چهار شاهد بر این فعل شهادت دهند. شرایط قبول این شهادت در منابع فقهی آمده است (تحریر الوسیله، امام خمینی(ره)، ج2 ص422-423).

[iv] -  تحریر الوسیله، امام خمینی(ره)، ج2 ص423

کلمات کلیدی
گناه  |  لواط  |  حرمت ابدی خواهر و مادر  |  حرمت همجنس‌بازی در اسلام  |  اسلام جزو گناهان کبیره  |  تحریر الوسیله  |  همجنسگرایی  |
لینک کوتاه :

سلام ما اگر طرفدار یک بازیگر یا خواننده ای باشیم و اونا همجنس باز باشن برای ما گناه محسوب میشه؟

سلام اگر دونفر که هردو به بلوغ و سن تکلیف رسیده باشند و باهم این گناه رو انجام بدن با اینکه میدونستن گناه هست ولی به دلیل وابستگی ک به هم داشتن وارد این گناه بشن ولی هی عذاب وجدان داشته باشن و یکیشون پشیمون بشه میتونن بخشیده بشن؟

نویسنده : مهدی تاریخ : 1401/04/05

خداوند بخشنده مهربانه. ناامیدی از درگاه خدا هم کار کافران. در صورت توبه حقیقی قطعا بخشیده میشوند ان‌شاء الله

لواط فقط به مردان تعلق داره؟حکم آن براى زنان چیست؟

لواط در جوامعی که محدودیت دختر و پسر وجود دارد بیشتر است اما صرفنظر از راههای حل مشکل، لواط کننده باید اعدام شود حتی اگر نابالغ باشد.اما مفعول در صورتیکه بحث اغفال یا تهدید نباشد باید کشته شود.