پرسش و پاسخ  /  احکام  /  احکام روزه  /  روزه های مستحبی

افطار روزه مستحبی

سوال در صورتی که شخصی روزه مستحبی باشد و مؤمنی به او غذائی تعارف کند مستحب است چه کاری می تواند انجام دهد تا روزه خود را افطار کند؟

جواب

اگر به روزه دار که روزه مستحبی دارد غذا و مواد خوردنی تعارف کنند می تواند نخورد و روزه خود را نگه دارد ولی مستحب است یعنی ثواب بیشتر دارد که روزه را بخورد.

کلمات کلیدی
روزه  |  افطار  |  افطار روزه  |  افطار روزه مستحبی  |  روزه مستحبی  |